Dario,
Pogledaj postove negdje na forumu gdje sam opisivao svoj slučaj, i ti si jedan od rijetkih koji je sličan meni. Meni su bolovi parali i srce i dušu, ali ekipa doktora, apsolutno svaki je rekao da ja nisam slučaj za operaciju jer nemam teške indikacija poput smetnje mokrenja itd. Mene je Stanislav Peharec vratio u život u Puli na 20 dnevnoj terapiji, i naučio sam tamo da kada imam tegobe (1 put godišnje) da odem negdje na seriju masaža jer moje tijelo najbolje reagira na to. To bi i tebi preporučio da probaš jer ne možeš ništa izgubiti, a terapije u bolnicama zaboravi jer su jednostavno - zaostali. Pronađi pod mojim postovima, imaš sve detaljno objašnjeno. Ja jedino ne mogu otkloniti smetnju pregiba koja mi brani igrati nogomet i sl. i iz tog razloga razmišljam o jednoj operaciji, a to bi svakako bio Dubrovnik na 1. mjestu ili Alphaklinik Munchen na 2. mjestu, ovisi u prognozi rezultata operacije. Onaj tko mi da više šanse da ću poslije operacije moći napraviti pregib normalno i potrčati i malo zaigrati nogomet tamo ću otići. Jest da ći za Alphaklinik iskrcati jedno 8 somova ojra i biti će se teško odlučiti, ali valjda će se isplatiti. Druge opcije ne dolaze u obzir jer dugačko izbivanje sa posla mi može ugroziti cijelu karijeru, a samim time i egzistenciju, jer drugi dan idem doma i nema višetjednog bolovanja, gore mi ne može biti nego što je, a novac je ionako irelevantan u cijeloj priči oko kralježnice.