Na nikog se nisam (još) nafurio, ali mi je doslovno šokantno da ja jedini na forumu imam brigu oko toga da li ovi u Dubrovniku prodaju maglu. Ako da, onda je to prevara desetljeća. I svi bi kao relativno savjesni trebali se pozabaviti time. Evo ja prvi tražim od prisutnih stručnjaka da mi odgovore na pitanje po n-ti put:
Da li je u DU operativni zahvat ubrizgavanje anestetika u bolno područje ili je riječ o otklanjanju hernijacije diska?
Forum nisu sluzbene stranice bolnice i nitko na njima ne mora davati objasnjenja. Ako lijecnici, oni s foruma ali i bilo koji drugi, ne budu htjeli sudjelovati u radu foruma to mi nece biti neobicno. Svaka cast iznimkama poput Kokoline koji nas jos trpi.

Dakle, forum postoji da bi se razmjenjivala iskustva i informacije, a ne frustracije. Svi smo isfrustirani. I lijecnici, i pacijenti i nase obitelji...
I svi misle samo na sebe. Ja sam forum i stranice vise pokrenuo zbog drugih nego zbog sebe jer znam da na taj nacin mogu napraviti nesto dobro. Ako to netko ne moze uvidjeti, a mozda i malo pomoci onda mi je stvarno zao.
Ako se netko zeli zaliti jer smatra da je ostecen ima sluzbene nacine. Takodjer moze se slobodno obratiti u prave medije i na taj nacin pokusati dobiti moralnu zadovoljstinu. Ovdje sumnjam da ce to dobiti.
Ako netko zeli sluzbene odgovore najbolje je da se javi u Dubrovacku bolnicu i napravi barem pregled za pocetak na kojem moze zatraziti i objasnjenja. Mislim da je na forumu vec dovoljno napisano o ovoj temi. Naravno nadam se da cemo jednom prilikom dobiti detaljniji opis.
Mislim da je i ovaj forum ogledalo zemlje i drustva u kojem zivimo. I iskreno ne svidja mi se. Malo je onih koji su spremni pomoci drugima bez osobnih interesa i vecina je fokusirana na sebe. Zamislite na trenutak da nema foruma i stranica. Nakon toga pokusajte biti konstruktivni i iskoristiti to sto postoji. Za sebe ali i druge na pozitivan nacin.
I tako se ova tema o operaciji u Dubrovniku opet svodi na prepucavanje i filozofiranje.