Autor Tema: Operacijsko lijecenje u Dubrovniku  (Posjeta: 245878 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jopan

• Sr. Member
    • Email
Odg: Operacijsko lijecenje u Dubrovniku
« Odgovori #162 : Listopada 04, 2008, 10:10:41 prijepodne »
Odgovor Jasni
Sudstvo vam je stvarno pouzdanoi efikasno.
Zdravstvo ( to sam se uvjerio takodje)
CESTITAM IMATE HRVATSKU
Jos malo i bolnice ce vam rasprodati strancima jer neznam sta vam je jos ostalo (krediti se moraju vracati)
U RATU SAM SE BORIO ZA HRVATSKU.
Danas se kao HRVAT ponosim sto ne zivim u takvoj Hrvatskoj.
Jedino sto vam je jadnici, ostalo je ISTINA, a i ona vam vidim smeta.
Evo kako se jos reklamiraju: citiram- U slucaju potrebe za ponavljanjem zahvata, (to u du. predstavljaju kao ako ne uspije) isti ce biti napravjlen uz minimalne troskove (samo potrosni materijal)
Pitanje za Jasnu, jer vidim da si citala ntekst na temi cocolino: Sta mislis da odem da mi ponovo prze zivce i ubrizgavaju koktele?
Dario. ugovor ja nemam, potpisao sam ga, vjerojatno kao isvaki gdje se oni ogradjuju. U petnast minuta su me pregledali (3 min.), platio, podpisao ugovor, zahvat obavljen, dobijes nalaz, upute o ponasanju nakon zahvata cao.
Sada kazu uzmi zaldiar (tramal). Lenc ne odgovara na mailove,sem kada zakazujes op. onda vrlo brzo iexspeditivno.
LENC VRATI PARE.
Svi problemi sa kralježnicom leže u -atlasu C1, prvi vratni kralježak.
Ne dozvolite da vam liječnici (bezuspješno) liječe posljedicu a ne uzrok. Uzrok je u pomjerenom prvom kralješku (atlasu).

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #163 : Listopada 04, 2008, 10:17:06 prijepodne »
Jop ne vjerujem ti da nemaš ugovor. Sve što potpišeš ma bilo gdje moraš dobiti svoj primjerak, a iz tvojih postova se ne bi reklo da nisi toliko inteligentan da ne sačuvaš kopiju Ugovora koji si potpisao nakon što ti je netko uređivao zdravlje. Kad dižeš kredit ili kupiš auto čuvaš Ugovor a kad ti "kopaju" po kralješnici isti baciš?! Ma daj?!  Inače sam osobno vrlo zadovoljna da si se javio i da čujemo razna iskustva pod uvjetom da je sve bilo iskreno a ne iz neznam kojih pobuda. I ja očekujem da nam se još kogod javi sa pozitivnim iskustvima nakon zahvata u OB Dbk. Mislim da je još netko od korisnika Foruma prošap OBDBK? Puno vas se zove sa slovom D pa ne mogu popamtiti tko je gdje i koliko puta operiran.Sorry ekipa. :-\

Jopan

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #164 : Listopada 04, 2008, 10:46:34 prijepodne »
Neurokirurg- na nalazu mi pise.indiciran zahvat RF. (Vidim da vi sto se trudite da budete u toku imate nedoumice, zamislite kod nas - doktori samo kolutaju ocima "sta je RF"?
Pregled je trajao tri min. od toga pogled u sliku MRI 3 sek. i kaze moze rjesit cemo te bola.
Kada budem imo vremena stavit cu ja svoje nalaze na temi -kokolino jer sam malo tamo vec malo  zapoceo ( pa mozete proanalizirati.
kokolino- to vam je kao na tekucoj traci tamo. Ugovor nisam izgubio, nisam ga dobio. Prilikom potpisivanja sam fotografski malo procitao. dobio sam nalaz,racun. Ne interesuje me pravna strana ovog slucaja , nego moralna.
Pobude su: medijski pribliziti iskustva pacijenata. Jer ja sam mislio da idem na revolucionarnu metodu op. u Du.
Ako i jeste revolucionarna, zasto je na meni primjenjena ako nemam indicije za zahvat. Gle cuda u mom gradu joc jedan indentican sluca.
Ne dozvolite da vam liječnici (bezuspješno) liječe posljedicu a ne uzrok. Uzrok je u pomjerenom prvom kralješku (atlasu).

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #165 : Listopada 04, 2008, 11:14:44 prijepodne »
Jopane koliko ja vidim iz tvog posta ti si imao iskustva s dbk ma sve meni jasno da si povrjeđen da neželiš da ova naša država bude predmet stranih ulagaća jer to nebi volio ni ja a mislim i većina ovdje prisutnih tvoje rjeći
CESTITAM IMATE HRVATSKU
Jos malo i bolnice ce vam rasprodati strancima jer neznam sta vam je jos ostalo (krediti se moraju vracati)
   Nisu mi jasne ovje rjeći ĆESTITAM IMATE HRVATSKU zar su to rjeći nekog ko se borio za hrvatsku zar se pravi borci tako lako odriću onog za što su se borili ?I molim te odgovori mi ko je kome nametnuo to da ti ideš u dbk oni tebi ili ti njima jopane ti si taj koji je sam odlućio da imaš takva iskustva s njima a sad kriviš državu ja nebi nemoj se ljutit aal ja još uvjek vjerujem našim lječnicima baš iz ovih razloga da poslije ne krivim njih a što se tiće dbk nemam ništa protiv neka radu ako za to posjeduju potrebitu dokumentaciju tj licencu.
Zato jopane PS.bori se i dalje za ovu našu RH kao i za naše dr.ma kakvi oni bili i ostani ratnik do kraja jer ipak je ovo naša zemlja i mi moramo u njoj uvesti reda da mi sviiii koliko nas ima u ovoj ljepoj našoj   
     http://www.youtube.com/watch?v=-oSh2iSe5Rs
   Pozdrav jopane!

zidov

• Jr. Member
  • **
    • Email
« Odgovori #166 : Listopada 04, 2008, 11:27:43 prijepodne »
Oprostite što me nije bilo malo duže pa da ne ispadne da ne želim nekom nešto reć ili nedaj bože da je Jopan preveren. Pročitao sam sve što se napisalo o temi odkada se Jopan uključio i moram priznati da mi je trebalo poprilično vremena. Pa da krenem redom:
Gospodin Jopan mi nije poslao nikakav mail na koji bi mu mogao odgovoriti. Čudi me da me samo on ne može dobiti a svi ostali mogu. Na našoj web stranici www.bolnica-du.hr može se pronaći i moj mail a također i link za opis koblacije sa malim filmom ako to zanima našu kokolinu.
Kako je i neurokirurg spomenuo u forumu ovi zahvati su poznati već dugo vremena i ne izvode se samo u Izraelu nego širom svijeta već dulje od 10 godina pa ako netko židovima prodava muda pod bubrege toliko dugo svaka mu čast ali mislim da je jako malo vjerovatno s čim bi se većina vas trebala složiti. Prof. Gepstein R. nije nepoznata osoba u medicinskim krugovima te slobodno provjerite na Pub Med (stranica koja prikuplja sve relevantne svjetske časopise) te upiše njegovo ime te će vidjeti da se njegovo ime citira 82 puta što je vjerujte mi lijep podatak za bilo čiju biografiju. Toliko o čovjeku i metodi.
Meni je osobno žao što Jopanu RF nije pomogao ali ne želim spominjati i ponavljati ono što su mu već drugi savjetovali. Samo da se zna, prije uplate novca svak dobije na potpis famozni Ugovor ( inače ugovor ima par rečenica gdje se napominje uspješnost zahvata te se upozoravaju pacijenti da ovi zahvati nisu pokriveni od strane HZZO-a te da se u Hrvatskoj mogu liječiti na klasičan način bez ikakvih troškova) koji može čitati i mjesec dana prije nego ga se odluči potpisati. Nažalost sada ugovor nemam kod sebe ali vam ga u ponedjeljak dostavim na forum.
Ja osobno ne bi otišao ni na jedan zahvat a da ne pitam liječnika zašto bi to bilo dobro za mene. Imao je liječnika, nije ga pitao, svi smo mi krivi.
Zašto  anesteziolog "vodi" kralježnice - samo zato što sam zamjenik ravnatelja, nema veze sa strukom.
O osobnim uvredama na moje ime ne želim ovdje ni spominjati, ali gospodin ima moj osobni mail pa ako mi želi nešto reći slobodno neka se njime koristi, a ako na forumu iznosi ovake uvrede neka se predstavi punim imenom i prezimenom ( ne znam je li to dozvoljeno, Bojane oprosti ).
Samo još o Bojanu i ovom forumu. Osobno se nikad nismo upoznali, kontaktirali smo telefonom jednom kad smo započeli sa ovim. Na ovom mjestu i svima ODGOVORNO tvrdim: nikakav novac ili bilo što drugo Bojan nije primio.
Unaprijed se izvinjavam ako sam preskočio neko pitanje bilo je toga puno.
A da još samo i Dario. Više sam puta na ovom forumu opisivao što se radi u Dubrovniku i više to ne želim, pronađi pa ćeš vidjeti. Uz to bilo je i pitanje o nalazima za vrijeme operacije: svaki pacijent na odlasku iz sale dobije CD sa snimljenim svim bitnim trenucima tijekom zahvata te to nosi sa sobom kao dokumentaciju.
« Zadnja izmjena: Listopada 04, 2008, 12:06:38 poslijepodne zidov »

Jopan

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #167 : Listopada 04, 2008, 13:10:31 poslijepodne »
Dva puta sam slao mail jednom na rikardl, drugi puta na bolnica.du.  nije bilo odgovora.Zidov ne govori istinu.
Kada sam zvao javio se doktor iz bolnice Du. koji ponudjen kao pomoc, rekao je uzmi Zaldiar (tramal) sta ces desava se da neuspije. Znam da se desava ali koliko cesto to me interesuje.
Nije ni tacno da sam dobio ugovor prije placanja, nego poslije  ono brzinski kao u banci ,osiguranju, podpisi tu,tu. ajmo.
Tacno je da se dobije cd, i na njemu se samo vide igle koje ti ubrizgavaju neku tecnost. Koju?

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #168 : Listopada 04, 2008, 15:30:26 poslijepodne »
   Gospodine zidove zamoljavam vas da mi ako ikako možete stavite link iste stranice u dbk jel istu ne mogu pronaći sustav mi javlja da je navedena stranica izbrisana.

Jasna

• Hero Member
« Odgovori #169 : Listopada 04, 2008, 15:44:24 poslijepodne »
Jasna dojam vam nije na krivom putu. Jedino moj vam je savjet da u ubuduće ne spominjete puna imena i prezimena ljudi. Bojane vodite računa o tome. I samo ime ili inicijali su dovoljni .Napišete što želite a sebe ipak zaštitite pred mogućim problemima tipa "slavonski otkaz-policajac"
Kokolina, puno hvala, i ja sam o tome razmišljala, ali sam si dala tu slobodu da to napišem jer se nadam da je A.V. ipak gospodin koji može shvatiti da je možda na nekog ostavio krivi dojam i da to može popraviti ako bude prilike. Ako drukčije razmišlja, onda me je razočarao. Da se razumijemo, ja doista nemam ništa protiv stranih stručnjaka (i sama sam učila od nekih stranih kolega), ali sam za to i da se znanja prenose na domaće ljude, tj. da se i domaćim stručnjacima stvore mogućnosti da koriste nova znanja i tehnologije, te da se usavršavaju. A upravo to kod nas prilično "šteka", dok se istodobno skupo plaćaju dolasci nekih svjetski priznatih stručnjaka.  
Operacija L4/L5 2007. godine

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #170 : Listopada 04, 2008, 16:10:13 poslijepodne »
Tosam pisala pred 15 dana.Educirajmo i ulažimo u naše.

Jasna

• Hero Member
« Odgovori #171 : Listopada 04, 2008, 16:17:48 poslijepodne »
Odgovor Jasni
CESTITAM IMATE HRVATSKU
Danas se kao HRVAT ponosim sto ne zivim u takvoj Hrvatskoj.
Jedino sto vam je jadnici, ostalo je ISTINA, a i ona vam vidim smeta.
Evo kako se jos reklamiraju: citiram- U slucaju potrebe za ponavljanjem zahvata, (to u du. predstavljaju kao ako ne uspije) isti ce biti napravjlen uz minimalne troskove (samo potrosni materijal)
Pitanje za Jasnu, jer vidim da si citala ntekst na temi cocolino: Sta mislis da odem da mi ponovo prze zivce i ubrizgavaju koktele?
Jopane, sudstvo nam sigurno nije ni pouzdano ni efikasno. Ne cvjetaju nam ruže ni u zdravstvu ni bilo gdje drugdje. Baš zato, sve što potpisujem, triput provjeravam i konzultiram se s ljudima koji znaju više od mene.
Kao što vidiš ja nemam problema s istinom, no imam problema, tj. smeta me opća histerija koju pokušavaš nametnuti da su svi lopovi i da nitko ne radi svoj posao kako treba. Ideš tako daleko da optužuješ i ljude koji svima žele pomoći, da su i oni sigurno potplaćeni kako bi nekoga i nešto promovirali. Ja mogu razumjeti razloge tvoje ljutne i povrijeđenosti, ali ne mogu se složiti s takvom razinom komunikacije jer ona nije ništa drukčija od one koja je i cijelu državu dovela u situaciju kakva je u ovom trenutku.  

Jopan

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #172 : Listopada 04, 2008, 16:29:16 poslijepodne »
Ja osobno ne bi otišao ni na jedan zahvat a da ne pitam liječnika zašto bi to bilo dobro za mene. Imao je liječnika, nije ga pitao, svi smo mi krivi. (CITAT zidov)

Vidi sta mi napisa, pa znaci ja sad moram doci kog doktora sa diplomom a ravnopravno razgovaramo.
Sta cu pitati, tamo je sve med i mlijeko, dok ne svatis da si IZVARAN.
MA NEMOGU VJEROVAT DA SE NE JAVLJAJU SRETNICI KOJI SU BILI U DU.

Jopan

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #173 : Listopada 04, 2008, 16:33:22 poslijepodne »
Jasna, hoces mi odgovoriti na ovo pitanje?

Pitanje za Jasnu, jer vidim da si citala tekst na temi cocolino: Sta mislis da odem da mi ponovo prze zivce i ubrizgavaju koktele?

Jasna

• Hero Member
« Odgovori #174 : Listopada 04, 2008, 16:45:16 poslijepodne »
Jopane, meni je moj neurokirug rekao da on garantira za 50 posto uspješnosti moje operacije. Dao mi je tri dana da razmišljam i to što sam se ja odlučila za operaciju, samo je MOJA odluka. Nije mi, dakle, garantirao 100-postotni uspjeh i mislim da to nitko nikad neće ni garantirati. Što ćeš ti dalje napraviti sam sa sobom, opet je samo tvoja odluka. Ako ne znaš što bi trebao, posavjetuj se s ljudima koji o tome znaju više od tebe.
Prije svega, probaj smirenim tonom razgovarati s liječnicima u Dubrovniku. Neka ti objasne što su ti napravili, zašto nije uspjelo i što bi trebalo dalje. Onda sve to ispričaj svom neurokirugu i fizijatrici, pa donesi odluku.   

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #175 : Listopada 04, 2008, 16:47:40 poslijepodne »
Mislim da kod Jopeta nema niti je bilo posla za kirurgiju.

zidov

• Jr. Member
  • **
    • Email
« Odgovori #176 : Listopada 04, 2008, 18:08:03 poslijepodne »
Ne znam zašto se ne vidi adresa, možda je pao server, to nam je službena stranica.

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #177 : Listopada 04, 2008, 21:35:01 poslijepodne »
Ne znam zašto se ne vidi adresa, možda je pao server, to nam je službena stranica.

Ma nema problema moguće je da je i do servera zanimao me taj samo mali video zapis da ipak naučim nešto o tom :)

Jopan

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #178 : Listopada 04, 2008, 23:33:03 poslijepodne »
Jasna, nikada ja sa njima necu njeznije razgovarati nego sada.
Sa njima necu uopste razgovarati o svojim zdravstvenim problebima, nego iskljucivo o njihovom LOPOVLUKU.
Jer kad ti neko prodaje jedno a proda drugo, to je u najmanju ruku za medijski linc.

deziderio

• Forumas
  • Svi smo mi mali pa nam se smije i plače...
« Odgovori #179 : Listopada 04, 2008, 23:52:27 poslijepodne »
Odgovor Jasni
CESTITAM IMATE HRVATSKU
Danas se kao HRVAT ponosim sto ne zivim u takvoj Hrvatskoj
Moram reagirati na ovu tvoju konstataciju.Da,imamo Hrvatsku kakva je takva je naša je.Ja druge nemam i s njom se ponosim ali je žalosno od Tebe da kao hrvatski branitelj koji si se borio tako nešto iznosiš kao da si ti sad Englez.Imaj imalo poštovanja prema svojoj domovini za koju si se borio jer inače ti pada sve u vodu.A ovu Hrvatsku čine ljudi,onda znači da mi nismo dobri Ti,Ja itd.....I ja tebi čestitam:IMAŠ HRVATSKU!