PONOSIM SE STO SAM HRVAT, A STIDIM STO IMAMO OVAKVU HRVATSKU. (o ovome na nekom drugom forumu)
Ono je bio odgovor Jasni koja predlaže sud. Kakav sud, ja trazim na ovom forumu moralnu zadovoljstinu -ISTINU.
Mene ovdje trebaju nadglasati zadovoljni pacijenti iz DU. bolnice. Pacijenti da ne idu bez da se dobro informišu.
A ove u bolnici Du. -gulikože da još pažljivije biraju pacijente.
DA SU MENI REKLI - GOSPODINE VI NISTE SLUČAJ ZA NAS, SADA NEBI BILO PROBLEMA.
E moj Jopane za ovu Hrvatsku smo se borili svi mi na bilo koji način, a jedno znaj ako smo se borili i izborili tako smo je svi zajedno upropastili govorim za onu večinu koja je zloupotrebljavala ,kužim ja što je tvoj problem i zašto si ljut al nemoj molim te dirat državu kao državu već ako imaš nešto argumentiraj pojedinačno jel nismo je svi upropastili,znam i ja tako nekad reć kad sam ljut al kad bolje razmislim nije država ta koja je kriva nego mi ljudi koji smo dozvolili takve stvari mito ,korupciju,i sve ostalo. Oni koji su je volili kroz financije ti su prihvatili sve to, jel su naj vjerovatnije smatrali da volu državu na način da ako pokupu kome lovu da je to znak domoljublja ,eto i oni su možda u pravu to samo Bog zna i on je taj koji će presuditi svima nama dali će ko u raj ili pakao i to je sad tema za sebe. Ne želim da od ove stranice ispadne politička stranica jel opet znači mi to želimo zato pričajmo o zdravlju ,rješavajmo probleme ,pomažimo jedni drugima, i sve ostalo jedino na takav način možemo imat onu pravu državu o kojoj smo svi sanjali,a tebi želim puno sriće bori se za svoja prava ako misliš da si oštećen postoju druge institucije sa kojima možeš ostvarit svoja prava,primjer ću ti dati sa HRTV sam vodio spor za neplaćene dugove koji su me teretili od 90 god zar sam mogao gledat tv dok sam bio po terenima iste sam dao na sud te uzeo odvjetnika koji im je dokazao suprotno, ato suprotno je bilo da su lažirali moj potpis, adresu ,i ime prijemnika,znam sve je to tako sporo al eto ipak sam ja bio taj koji je dokazao da sam u pravu a ujedno se uvjerio da ipak postoji pravna država, triba se puno potrudit a svi mi to izbjegavamo , zato druge osobe to znaju pa zlopotrebljavaju.
Neznam više što da ti kažem držim ti fige, i rekoh ako imaš svu potrebitu dokumentaciju što se tiće dbk nevidim razlog ako si u pravu da ne potegneš isto pitanje sudski,mada isto čitajući iz tvojih postova mislim da si napravio u samom startu grešku gdje si nešto potpisao,te ujedno pristao s čim si odmah dao pristanak drugoj osobi il instituciji.Sve u svemu sumljam da bi išta i sa tim napravio,jedino ti preostaje da sve to ide u zaborav, jel ćeš lakše živiti ,a ujedno će ti se i zdravlje poboljšat,jer osobno tvrdim da psiha ima velik utjecaj na bol kralješnice volio bi da me neko pobije u tom mišljenju.
POzdrav od Denisa i što manje živciranja !!