Autor Tema: Operacijsko lijecenje u Dubrovniku  (Posjeta: 245880 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

kokolino

• Guru
  • Hero Member
Odg: Operacijsko lijecenje u Dubrovniku
« Odgovori #198 : Listopada 19, 2008, 15:14:42 poslijepodne »
 To se zove zdravi rezon. 8) :)

Jopan

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #199 : Listopada 20, 2008, 19:23:21 poslijepodne »
Evo sada mi je jasnije zašto se ljudi slabo javljaju na raspravu po ovoj temi. Probleme sa kraljeznicom ima ipak starija populacija koja se malo ili nikako ne služi računarom. Potkrepljujem to time što ja jedini visim na internetu (besplatnom) u banjama od 500-600 gostiju. Nikad nikog, uvijek sam.  ???
Svi problemi sa kralježnicom leže u -atlasu C1, prvi vratni kralježak.
Ne dozvolite da vam liječnici (bezuspješno) liječe posljedicu a ne uzrok. Uzrok je u pomjerenom prvom kralješku (atlasu).

Mile50

• Forumas
    • Email
« Odgovori #200 : Listopada 20, 2008, 19:36:16 poslijepodne »
Budi sretan, šta misliš da moraš u redu stajati... ::)

bojan

• Hero Member
    • Bojan - zdravstveni status
« Odgovori #201 : Listopada 20, 2008, 20:48:02 poslijepodne »
Evo sada mi je jasnije zašto se ljudi slabo javljaju na raspravu po ovoj temi. Probleme sa kraljeznicom ima ipak starija populacija koja se malo ili nikako ne služi računarom. Potkrepljujem to time što ja jedini visim na internetu (besplatnom) u banjama od 500-600 gostiju. Nikad nikog, uvijek sam.  ???

Ima i puno mladih problema s kraljeznicom ali ne budu toliko izrazeni i nisu toliko bolni.
Osim toga vjerujem da se spusta prosjecna starost u kojoj problemi postaju vrlo ozbiljni i neizdrzivi bez odgovarajuce medicinske pomoci.
Puno vise ljudi cita nego sto sudjeluje u rapravama. U raspravama se pocne sudjelovati kad voda dodje do grla.
Operacija protruzije L5-S1 1992 u Vinogradskoj

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #202 : Listopada 20, 2008, 21:04:03 poslijepodne »
Evo večeras na HTV Dnevniku objavili su kako je konzilij KBC Zagreb, Rebro, na čelu s prof J.Paladino odlučio da za sada Balića liječe konzervativno s injekcijama i blic-mini fizikalnom terapijom te će za 5 dana evaluirat stanje i donijet konačnu odluku.

bojan

• Hero Member
    • Bojan - zdravstveni status
« Odgovori #203 : Listopada 20, 2008, 21:15:37 poslijepodne »
Imam neku ludu ideju probati doci do Balica pa da i on kaze i napise koju o krizobolji i kako je isao proces.
Ako on nema vrhunsku medicinsku uslugu onda nema nitko.
 :)
Operacija protruzije L5-S1 1992 u Vinogradskoj

deziderio

• Forumas
  • Svi smo mi mali pa nam se smije i plače...
« Odgovori #204 : Listopada 20, 2008, 21:46:52 poslijepodne »
Evo večeras na HTV Dnevniku objavili su kako je konzilij KBC Zagreb, Rebro, na čelu s prof J.Paladino odlučio da za sada Balića liječe konzervativno s injekcijama i blic-mini fizikalnom terapijom te će za 5 dana evaluirat stanje i donijet konačnu odluku.
*** Lako je meni za Ivana Balića,on ima novaca,liječnički konzilij,medije iza sebe a za nas sirotinju koji nemamo ni novaca ni liječnički konzilij ni medije za nas se nema pravde.Nas se šupira od jedne do druge bolnice tražeći pomoć.Da se razumijemo nemam osobno ništa protiv Ivana Balić želim mu svako dobro i brz oporavak.
« Zadnja izmjena: Listopada 20, 2008, 22:12:40 poslijepodne deziderio »

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #205 : Listopada 21, 2008, 01:43:15 prijepodne »
Deziderio da svaka čast njemu al sad tolika prašina oko toga a pola rh pati od tih problema eeeeeeeeee da njima nije do balićevih para vraga bi  ga gledali jadni li su ko su da su svaka čast da ne uvridim pojedine ;)

Jopan

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #206 : Listopada 21, 2008, 08:47:47 prijepodne »
Neka je njemu Bog na pomoći. Ne može se zdravlje kupiti za novac. Oni će ga malo podići, ali će se sve to vratiti kao bumerang. Sjetite se Janice.
Ne dozvolite da vam liječnici (bezuspješno) liječe posljedicu a ne uzrok. Uzrok je u pomjerenom prvom kralješku (atlasu).

Mile50

• Forumas
    • Email
« Odgovori #207 : Listopada 21, 2008, 11:09:45 prijepodne »
Istina je da novcem ne možeš kupiti zdravlje, ali si patnju možeš itekako olakšati.

Jopan

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #208 : Listopada 21, 2008, 12:51:29 poslijepodne »
Patnja se može olakšati i raznim drogama, a je li to put?   DOKTORI POMAŽU, ONI NE LIJEČE!
Oni zapnu već kod najobičnije prehlade, gdje je lijek za prehladu. Po meni su najdalje otišli u kirurgiji, pogotovo traume u ratu, prometnim nesrećama itd. A ovo ostalo, po meni tanko sve. Imam neke poznanike doktore, ma za najobičniji aspirin kažu - pa jesi pročitao šta ima nus pojava. Neće taj tabletu u sebe, a nas pune kao zamorčiće.
U ovom robovlasničkom kapitalizmu su najdalje otišli kada ti treba neki papir, komisija i sl. pa onda lovica.
A Dubrovnik, to su šampioni, 10 min 8000 kn.   Gsp. neurokirurg, i varioc kada radi sa argonom se isto zrači ali mu treba dva mjeseca da zaradi tu lovu. Ma sve će ovo jednog dana otići u ku...
« Zadnja izmjena: Listopada 22, 2008, 08:24:04 prijepodne Jopan »

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #209 : Listopada 21, 2008, 15:32:24 poslijepodne »
Iskreno očekivala sam više i bolje za Balića?!

deziderio

• Forumas
  • Svi smo mi mali pa nam se smije i plače...
« Odgovori #210 : Listopada 21, 2008, 16:24:14 poslijepodne »
Iskreno očekivala sam više i bolje za Balića?!

*** Bit će i više i bolje tek se liječnički konzilij jednom sastao i dao prvo priopćenje za javnost.Meni na žalost moj ordinarius - neurokirurg nije ni priopćio što mi je operirao samo prije operacije pod nos doneslo da nešto potpišem ni dan danas neznam što sam potpisao...napuštajući bolnicu nije mi ni rekao da moram izvaditi konce i da to učinim kod kuće. Neću više komentirati o ovom slučaju jer smo skrenuli s teme.

Dario

• Full Member
« Odgovori #211 : Listopada 22, 2008, 14:02:11 poslijepodne »
Zanima me ta fizikalna terapija koja u 5 dana izliječi diskus herniju i nakon koje pacijent može pristupiti ekstremnim fizičkim naporima (rukomet).

Bio sam na 10-dnevnoj terapiji na rebru al nisam vidio ništa tako revolucionarno.

bosanac

• Newbie
  • *
« Odgovori #212 : Listopada 22, 2008, 14:59:18 poslijepodne »
jedina terapija koja je meni poznata i koja djeluje brzo ali opet ne u svim slucajevima se zove ORTHOKIN od vlastite krvi se pravi neki serum i ubrizgava se u predjelu ostecenog diska.cuo sam i da u hrvatskoj u varazdinu postoji strucnjak koji tu terapiju provodi uspjesno

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #213 : Listopada 22, 2008, 15:07:33 poslijepodne »
O čemu ti to Bosanac? Nikad čula.

bosanac

• Newbie
  • *
« Odgovori #214 : Listopada 22, 2008, 18:06:16 poslijepodne »
www.orthokin.de evo o ovome govorim ko zna njemacki na hrvatski nazalost nema ;D

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #215 : Listopada 22, 2008, 21:30:25 poslijepodne »
Vrlo zanimljivo i obećavajuće, malo ću pronjuškati po internetu i među kolegama o ovome.Preparate hijaluronana osobno dajem svojim bolesnicima u koljeno i rezultati su zadovoljavajući. Ovo je izgleda još zanimljivije. Valjalo bi vidjeti tko i gdje to u Varaždinu radi možda OŽB u Varaždinu ilio Varaždinske Toplice.Hvala na inform.