Autor Tema: Operacijsko lijecenje u Dubrovniku  (Posjeta: 245876 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

luna

• Sr. Member
    • Email
Odg: Operacijsko lijecenje u Dubrovniku
« Odgovori #252 : Prosinca 09, 2008, 20:58:16 poslijepodne »
Svi imaju probleme, pomalo živčani..ali moglo je ipak da se ne svađaju... ???

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #253 : Prosinca 10, 2008, 21:04:45 poslijepodne »
Bok svima!!
  Neznam zašto svi žalite, zbog ćega ,zašto doživljavate ovo kao svađe ,zar ovdje niko nesmje reći svoje mišljenje a ujedno kao što neuro kaže kronični bolesnici hmmmmmm zar oni nisu ljudi  ??? ??? i sad još ispada da i na forumu  nesmijemo prićat i iznosit svoja mišljenja znači i forum se sveo na ono ,JE DOKTORE VI STE U PRAVU ???,zašto doktor mora bit    u pravu radi završene škole, radi čega neznam ,ljudi moji meni se čini da će sad svi otić jer ide i neurokirur pa ako isti želi zašto ne neka ide al mi nije jasno i volio bi ćut njegov komentar i razlog odlaska jel to razlog što on nije u pravu,zar bi mi trebali svi imat ista mišljenja.
Da se mi razumimo i da budem iskren bez obzira što je meni reko da sam jadan i ja  sam mogao to proživljavat kao uvredu i otić al niko nebi plakao a sad se diže prašina ako neuro ode,neznammm sve mi ovo glupo,ja znam jedno da sam mu zahvalan da uz svoj posa daje sebe i na ovom forumu kao i Kokolina al ja ću svoj stav imati i molim neura i kokolinu da to ne prihvaćaju kao uvrede i napade nego kao osobna razmišljanja jel bez obzira bili mi kronični bolesnici ili ne imamo prava na svoja mišljenja .
Zato Neuro ,Kokolina,nemojte mislit da vas ljudi mislu ocrnit metnit u koš s ostalim lihvarima, vjerujemo da želite na ovom forumu pomoć svima nama ,i zato znajte mi vas dobro razumjemo i nije nam namjera  otjerat s ovog foruma,al kompromisa mora bit ;)
 Puno pozdrava i daljnjeg uspjeha u radu i na ovom forumu želim vam osobno ja a ujedno sam siguran i svi za koje mislite da imaju neke druge namjere,zato ZNA SE IDEMO DALJE u nove pobjede s novim razmišljanjima te rješavanjima problema jel kako meni govorili samo se kukavice povlaće ;)Neuro nije ovo namjenjeno vama da naglasim ;D
« Zadnja izmjena: Prosinca 10, 2008, 21:10:50 poslijepodne denis 68 »

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #254 : Prosinca 10, 2008, 21:22:43 poslijepodne »
Da zaboravih još reći i ovo neuro nemojte ićiiii evo ja ću otić jel ipak sam ja možda jedan od kroničnig bolesnika a forum treba zdrave ljude s kojima je puno lakše radit,zato puno pozdrava svimaaa Bojaneeee hvala ti na ovom forumu dolazim do spoznaje da ipak bolje da se mi bolesni povućemo s ovih stranica jer nama tu nije mjesto,al već će mo se mi snać jel ostaćemo borci do kraja a vama svima puno uspjaha na kralješnici.com i znajte da ću ja osobno svakom preporućit ovu stranicu ,a ja ću probat otić na koju drugu kao recimo na čitanje viceva jel ovdi se počimam osječat ko u zatvoru ,a  ne želim to mislio sam da možeš dobit koji savjet a ujedno to kombinirat i sa malo šale tako da nam život bude lakši al vidim da bolesnima tu nije mjesto.
Pozdrav svima i želim vam svima puno zdravlja i uspjeha u životu, i nadam se da će onda ovaj forum i dalje živjeti!!

worf

• Hero Member
« Odgovori #255 : Prosinca 10, 2008, 21:49:29 poslijepodne »
Da zaboravih još reći i ovo neuro nemojte ićiiii evo ja ću otić jel ipak sam ja možda jedan od kroničnig bolesnika a forum treba zdrave ljude s kojima je puno lakše radit,zato puno pozdrava svimaaa Bojaneeee hvala ti na ovom forumu dolazim do spoznaje da ipak bolje da se mi bolesni povućemo s ovih stranica jer nama tu nije mjesto,al već će mo se mi snać jel ostaćemo borci do kraja a vama svima puno uspjaha na kralješnici.com i znajte da ću ja osobno svakom preporućit ovu stranicu ,a ja ću probat otić na koju drugu kao recimo na čitanje viceva jel ovdi se počimam osječat ko u zatvoru ,a  ne želim to mislio sam da možeš dobit koji savjet a ujedno to kombinirat i sa malo šale tako da nam život bude lakši al vidim da bolesnima tu nije mjesto.
Pozdrav svima i želim vam svima puno zdravlja i uspjeha u životu, i nadam se da će onda ovaj forum i dalje živjeti!!

E,sad trkeljamo i reagiramo kao uvrijeđeni pubertetlije :o  Takvim reakcijama dokazujete svoju visoku emocionalnu inteligenciju,ali ona druga inteligencija,tj racionalna bi vas trebala zakočit i pozvat na promišljenu reakciju ;D
Kao šta reče Jasna,svi mi bi se ponekad trebali suzdržat i reagirat rezervirano,bez impulsivnih reakcija i prepotencije.
Nikome ne osporavam ni dolazak,ni odlazak ;D
Kao šta jedan aforizam kaže "groblje je puno onih bez kojih se ne može" ;D
Moramo graditi tvornice lijevom rukom,u desnoj ruci držati pušku,a s obje noge gaziti crve.
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #256 : Prosinca 10, 2008, 22:12:28 poslijepodne »
Worf prika neboj se neću završit na groblju samo ne želim živit u zatvoru u kojem nesmim iznjet svoje mišljenje jel moj worf naučio sam se ja boriti i neću odustat od toga ni pred kim al isto mala je ova naša RH pa če mo se možda mi nekad i sresti mislim mi ,ja i oni koji kažu da sve znaju pa če mo ko odrasli ljudi pričat u 4 oka a ne ovako se prepucavat, ko mala dica,a ujeno kao što neuro kaže kronični nezadovoljni bolesnici pa da njima nije mjesto tu jel iste su napravili neki pojedinci od doktora svojom nemarnošću nerazumjevanjem itd,ma suvišno je bilo što govorit ne želim se s nikim svađat prihvatio sam ovaj forum ozbiljnom tematikom al vidim da će i on otić u privatizaciju ;D ;D ;D ;D zato denis moj biž tamo di se moš smijat a ne se prepucavat s bilo kim jel mi to nije cilj .
 ;) ;)

bojan

• Hero Member
    • Bojan - zdravstveni status
« Odgovori #257 : Prosinca 10, 2008, 22:31:39 poslijepodne »
Denis, vjerujem da si do sada mogao vidjeti da nema privatiziranja foruma. Iznosenje misljenja (pa cak i prepucavanje) je dozovoljeno i mislim da ga je bilo vise nego dovoljno. Kao sto sam napisao u prijasnjem postu ne pogadja me odlazak Zidova i Neura. Pogadja me to sto se osjeti podjela na forumu i po svemu sudeci nema dovoljno tolerancije i takta. Imamo razlicita iskustva i misljenja i ovo je mjesto gdje da se moze podjeliti i razmjeniti s drugima. Ja sam se do sada drzao vecinom po strani bas zbog toga da ne bi ispalo kako zastupam neku stranu i misljenja. Moj jucerasnji post je takodjer samo moje misljenje.
I iskreno zao mi je da forum napustis ti ili bilo tko od aktivnih clanova jer je forum aktivan zbog vas.
Mislim da za sada ima dovoljno zabave i smijeha i da ce ga biti jos vise jer ce nam svima biti bolje.
Operacija protruzije L5-S1 1992 u Vinogradskoj

worf

• Hero Member
« Odgovori #258 : Prosinca 10, 2008, 22:53:45 poslijepodne »
"Puno su groblja ljudi bez kojih se ne može",to se odnosilo na Neura i njegov odlazak s foruma;D  Iskreno,meni osobno nedostaje Zidov,iako sam apriori bio skeptičan prema njegovim motivima registracije na našem forumu ;D  nakon nekoliko postova mi je čovijek postao simpatičan i davao je puno konkretnih odgovora ???  O motivima njegovog odlaska,ne znam ništa ???  To se desilo u periodu kad je meni komp bio u kvaru,a nakon toga mi se nije dalo sve retroaktivno čitat ;D  jer u temama ima jako puno off-a (zbog toga mislim da bi trebalo pročistit teme),pa sam čitao na preskoke ;D  Npr. ovih zadnjih nekoliko postova,nema apsolutno nikakve veze s temom ???  nakon nekog vremena ovakve postove bi trebalo ili premjestit ili brisat,ne zbog cenzure,već zbog preglednosti samog foruma ???
Tako da čovjek tražeči nešto konkretno na forumu,ne mora za nač jednu pametnu pročitat i tonu gluposti ;D
Moramo graditi tvornice lijevom rukom,u desnoj ruci držati pušku,a s obje noge gaziti crve.
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

Mile50

• Forumas
    • Email
« Odgovori #259 : Prosinca 11, 2008, 09:08:16 prijepodne »
Ljudi, nemojmo dopustiti da nam se forum ugasi, jer se ponašamo ko mala djeca. To je mjesto gdje smo svi dobili razumijevanje, podršku, savjete i pomoć.

Marinac

• Jr. Member
  • **
    • Email
« Odgovori #260 : Prosinca 11, 2008, 11:51:02 prijepodne »
Worf i Mile50 u potpunosti se slažem da bi moderator trebao pobrisati sve OT postove pa i ovaj moj jer ja sam ovde najfriškiji i bolu me leđa dok pišem a kamoli da ćitam neka OT preklapanja, MODERATOR UZMI GUMICU ! (mislim za brisanje)  ;D
...po kuvana, po pečena ............nerasičena !

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #261 : Prosinca 11, 2008, 19:06:02 poslijepodne »
Zbog koga otić i zašto razmišljao sam cjeli dan i donio odluku Denissssssss ;D ;D ne daj se hahhaha idemo dalje za iste pare kom se ide nek ide ;D ;D ;D,a mi zapjevajmo I zato braćo PIJMEGAAAAAAAAAA dok ne PUKKKKK PUKKKKKKK ne zora ,jer forum je naša navika, Hrvatskog naroda ;D ;D ;Di ,za forum čaše dignimo i u sebe soka ulimo ;D ;D hik hikkkkkkk :D :D,te tablete popijmo,jel kičmi našoj treba svki dan dajoj bude miran i lakši san ;D ;D ;D ;D hahahha .Ma što  radu Betaserc tablete hahhaha.
 Ljudofi idemo daljeeee i nedajmo NAŠŠŠ FORUMMMMMMMM ;D ;D, a BOjane tebi CMOKAAA :-* :-*hah ;D ;D
http://de.youtube.com/watch?v=phEY8qS1wew  ;D ;)
« Zadnja izmjena: Prosinca 11, 2008, 19:07:39 poslijepodne denis 68 »

luna

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #262 : Prosinca 16, 2008, 17:03:11 poslijepodne »
Kakvu fizikalnu terapiju primjeniti nakon koblacije? Ja sam dobila struju i gidomasažu.Nisam vježbe.

luna

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #263 : Prosinca 16, 2008, 19:14:41 poslijepodne »
Mislim hidromasažu

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #264 : Prosinca 16, 2008, 20:55:25 poslijepodne »
Mislim da su vježbe imperativ a sve ostalo samo po potrebi.

luna

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #265 : Prosinca 16, 2008, 21:00:22 poslijepodne »
Slažem se .Mislim da treba da odem kod doktorice i zamolim je da mi ubaci i vježbe.Možda je ona mislila da mi je rano za vježbe.Hvala

zidov

• Jr. Member
  • **
    • Email
« Odgovori #266 : Siječnja 19, 2009, 06:07:59 prijepodne »
Bog društvo. Evo me malo opet sa vama. Ispričavam se na duljoj pauzi ali nadam se da ću opet biti redovit. Pročitao sam postove od kada me nije bilo ali ima ih puno pa mi je još mala zbrka, ai sad je 6 ujutro pa nisam baš najsvježiji. Bojane, hvala na lijepim željama u Novoj. Ja vama svima želim manje aspirina i više smijeha. Čujemo se.

herni

• Full Member
« Odgovori #267 : Siječnja 19, 2009, 09:10:37 prijepodne »
židove,
evo još jedno pitanjce.
da li laserska operacija koja se pruža u vinogradskoj ima sličnosti s jednom od vaših tehnika koju prakticirate u dubrovniku (koblacija i slično)
puno hvala

p.s. lijepo je da si se vratio

Jopan

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #268 : Siječnja 19, 2009, 13:42:28 poslijepodne »
Bog društvo. Evo me malo opet sa vama. Ispričavam se na duljoj pauzi ali nadam se da ću opet biti redovit. Pročitao sam postove od kada me nije bilo ali ima ih puno pa mi je još mala zbrka, ai sad je 6 ujutro pa nisam baš najsvježiji. Bojane, hvala na lijepim željama u Novoj. Ja vama svima želim manje aspirina i više smijeha. Čujemo se.

Želim vam dobrodošlicu, drago mi je da ćete se ponovo uključiti u rad foruma, bit će i Kokolini lakše. Kako jednom Worf reče vaši su odgovori bili konkretni, a  ja obećavam da ću se suzdržavati od polemike sa vama.
Pozdrav.
Svi problemi sa kralježnicom leže u -atlasu C1, prvi vratni kralježak.
Ne dozvolite da vam liječnici (bezuspješno) liječe posljedicu a ne uzrok. Uzrok je u pomjerenom prvom kralješku (atlasu).

Jasna

• Hero Member
« Odgovori #269 : Siječnja 19, 2009, 14:49:27 poslijepodne »
I ja vam želim dobrodošlicu. Jopane, znala sam da se na tebe može računati  :)
Operacija L4/L5 2007. godine