Draga Faustina,
Peharec je i doktorirao 2007. na biomehanici kralježnice, pisala sam već dosta o tome i o terapijama jer mislim da sam zadnja bila kod njega pa se ne bih jako ponavljala. Uglavnom došla sam u katastrofalnom stanju i vratio me u stanje funkcioniranja tako da sam dva tjedna nakon Pule polako otišla na posao, radila vježbice koje mi je dao i svakim danom mi je bilo bolje.
E sad, mislim da svakako trebaš napraviti MR i onda vidjeti što dalje. Sam pregled kod Peharca je 350 kuna, stvarno se isplati jer ti snimi kralježnicu i znaš u kakvom si stanju i onda imaš nekoliko opcija, ili da ostaneš 2-3 tjedna (dnevno je 400 kuna, subota 350) i obaviš fizikalnu terapiju (struje, magnet, masaže, bazen, vježbe) ili da ti preporuči vježbice pa ih radiš kod kuće.
Osobno imam dobro iskustvo što ne znači da sam se definitivno izvukla bez operacije, mislim da je nas četvero s foruma bilo u Puli, dvoje se odlučilo za operaciju ali vjerujem da se slažu da im je terapija bila dobra, barem su u boljem fizičkom stanju otišli na operaciju.
Ako ti bude trebalo više informacija tu sam.