Tretmani > Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama

pohvale liječnicima

(1/4) > >>

madagaskar:
Prenosim poruku naše stare forumašice koja više nije aktivna.

Sve pohvale dr. Nenadu Kudeliću iz Varaždina koji joj je previjao ranu od opercije LS dijela kralježnice u bolnici Kb sestre milosrdnice iako ona nije bila njegov pacijent.
Taj liječnik je pored svojih operiranih pacijenata previjao još i tuđe, svaka čast

teoantun:
Ja pohvaljujem sve, ali baš sve fizioterapeute u SB Kalos u Vela Luci!!!! Također pohvaljujem dr. Franulović i dr. Visković.
Posebno pohvaljujem sve nemedicinsko osoblje, poslužitelje jela, konobare i sobarice. Svatko je ljubazan i iznad prosjeka!!!! Svi imaju osmjeh na licu i svi se trude oko pacijenata. I svi rado pomažu!!!! I to je sve preko HZZO-a. Pa tko ima uši, neka čuje. :)

teoantun:
Madagaskar, sretan sam što si i ti pronašla liječnika za pohvalu iz sustava HZZO, a ne samo da se hvale skupo plaćeni liječnici u privatnim klinikama. Lako je za veliki novac imati osmjeh, a treba biti velik Čovjek, pa osmjeh imati i u sustavu HZZO.
Ja pohvaljujem sve niže medicinsko osoblje s Neurokirugije u KBC Firule i dr. Božidara Bulovića. Također i moju liječnicu opće prakse kojoj osmijeh i spremnost na uslugu ne silaze s lica. Toliko sam sreo divnih, nesebičnih osoba u sustavu HZZO, a toliko bahatih u privatnim praksama...
Junakom se postaje u teškim uvijetima u kojima unatoč nedostatku opreme, umoru, npreopterećenosti, svojim srcem doprineseš uspijehu oporavka. takvih ima unutar HZZO sustava mnogo, o kojima nitko ne piše.

alyna:
I ja pohvaljujem dr.Kudelića.Nije me on operirao,ali sam kasnije prešla k njemu i čovjek je stvarno jako srdačan,pristupačan i strpljiv.Sada radi u Varaždinu tako da blago nama  :) A kad već pohvaljujemo,pošto sam ja počela svoje "putešestvije" od ortopeda,pohvalila bi dr.Božidara Novosela i fenomenalne sestre iz njegove ambulante jer su me uvijek odma primili na blokade bez obzira na to što mi na uputnici nije pisalo hitno bez vikanja i dramatiziranja za razliku od nekih ;)

teoantun:
 :) :) :) :)
Sretan sam što ste se ohrabrili iznositi pohvale i onima o kojima se do sada šutilo, ili smo olako previdjeli njihovu ljubaznost i dobrotu. Samo naprijed! Neka ljudi čuju i znaju za dobre primjere!  :) :) :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju