Tretmani > Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama

Preporuka fizijatra u Zagrebu u sustavu HZZO-a

(1/1)

bojan:
Trebam kod fizijatra pa ako netko može preporučiti nekoga.
Zadnji put kad sam bio kod nekoga u Mihanovićevoj čovjek se skoro pa počeo derati na mene i to bi htio izbjeći.
Trebam fizijatra koji je voljan pomoći, a ne samo odraditi pregled.
Hvala

Henrik VIII:
Moja je dr. Višnja Serdar u DZ Zapad i meni je jako dobra, ljubazna, pristupačna i ne odustaje od pacijenta.

bojan:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seMoja je dr. Višnja Serdar u DZ Zapad i meni je jako dobra, ljubazna, pristupačna i ne odustaje od pacijenta.

--- Kraj citata ---

Puno ti hvala. Još mi je aktualno i definitivno trebam nekoga tko ne radi samo administrativni posao.

Henrik VIII:
Jedino se mora dosta čekati na prvi pregled i sad preko ljeta je na godišnjem. No, ja sam sveukupno na pregledu kod nje bio već pet puta unutar godine dana jer mi je stanje prilično loše. I pregled traje oko 20 minuta, prvo sasluša, onda pregleda i vodi računa i o lijekovima, krvnim nalazima. Tako da se dobije cjelokupan tretman u da imam dojam da sam kod liječnika. A znam da ima i užasnih kod kojih je ljude ili strah ići ili nemaju od njih nikakve koristi.

p-e-r-o:
Nakon sto sam se predstavila sa svojim nalazom i opisom problema, evo c/p onog dijela koji se odnosi na ovu temu:

Dobila sam  uputnicu za fizijatra, pa molim prijedlog gdje ici, tj. gdje naci doktora koji nece samo baciti pogled na nalaz i poslati me na struju/magnet/vjezbe...nego ce si dati malo vise truda i poslati me i na EMNG, a zasigurno bi bilo dobro napraviti i MR. (nemam mogucnosti ici kod privatnog) Simptomi koje osjecam dosta odgovaraju onome sto sam procitala za Iliopsoas sindrom (desna noga) i sindrom piriformisa (guza/lijeva noga). Nije da sama sebi postavljam internet dijagnozu, to je na lijecnicima, ali moj je dojam da ne postoji probem samo sa kraljeznicom, vec i neki drugi, zbog toga bih rado da ovaj puta pregled bude obavljen malo detaljnije.

Provjerila sam na listi HZZO-a gdje bih mogla ici, najprakticnije bi mi bilo u Polikliniku Nova u Zvonimirovoj, ima li tko iskustava s njima?

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju