Tretmani > Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama
Putovanje avionom
NISAM Pegula:
hehe nema nam druge Davore nego da nas pozoveš u Qatar pa da se uvjerimo :)
pantaghana:
Ja sam upravo zamislila face stjuardesa kad bi usla nasa "pokocena" grupa u avion sa svim mogucim pomagalima, raznoraznim vrstama jastuka, loptama raznih velicina, prostirkama za vjezbanje (jer ipak je let do Dohe, ili gdje vec, poprilicno dug, pa jelte, treba se malo i razgibati),.... ;D ;D ;D
davor:
Je, je....dovoljno je da te malo turbulencije dohvate, pa ćeš vidjeti kako diskovi plešu..... ;D
U Dohu se putuje na dva načina: preko jednog od zapadnoeuropskih gradova pa onda let traje cca 2 + 6 sati. ili direktno Turkish airlinesom preko Istanbula, cca 2 sata do istanbula pa 4 sata čekanja na terminalu gdje je zabranjeno pušenje, pa 4 sata do Dohe.
Naravno svi letimo Turkishom jer nam je najjeftinije a i najbrže, jest da je usluga pomalo "egzotična"...samo ko te pita...
Samo moram reći da je naporan let, pogotovo ovaj drugi dio puta, nisam znao kud bi sa sobom, a da se možeš tak lako ustati i protegnuti, malo sutra...onaj uski koridor stalno okupiraju stjuardese hodajući gore dole pa je gužva. Naravno, ispalio sam na živce nakon 4 sata truckanja....i još sletimo oko 2 ujutro pa doživiš šok jer te zapljusne oko 44 stupnja....
Denis.:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove.
Registriraj se ili Prijavi seJe, je....dovoljno je da te malo turbulencije dohvate, pa ćeš vidjeti kako diskovi plešu..... ;D
U Dohu se putuje na dva načina: preko jednog od zapadnoeuropskih gradova pa onda let traje cca 2 + 6 sati. ili direktno Turkish airlinesom preko Istanbula, cca 2 sata do istanbula pa 4 sata čekanja na terminalu gdje je zabranjeno pušenje, pa 4 sata do Dohe.
Naravno svi letimo Turkishom jer nam je najjeftinije a i najbrže, jest da je usluga pomalo "egzotična"...samo ko te pita...
Samo moram reći da je naporan let, pogotovo ovaj drugi dio puta, nisam znao kud bi sa sobom, a da se možeš tak lako ustati i protegnuti, malo sutra...onaj uski koridor stalno okupiraju stjuardese hodajući gore dole pa je gužva. Naravno, ispalio sam na živce nakon 4 sata truckanja....i još sletimo oko 2 ujutro pa doživiš šok jer te zapljusne oko 44 stupnja....
--- Kraj citata ---
Davore jedno pitanje.
Da li osjećaš kakav pritisak prilikom putovanja u kralješnici na većim nadmorskim visinama,mislim kakve promjene.Zanima me u svezi tlakova da li oni što pravu promjene,eto davno nisam putovao avionom pa mi je baš to sad palo napamet.
pantaghana:
Ja sam dosta puta putovala avionom nakon operacije i nikakav pritisak nisam osjecala u kraljeznici.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju