Stigla ja od liječnice opće medicine.
Napisala mi je novi lijek umjesto tramala - DICLO DUO 75 mg - moram piti ujutro jednu i navečer, a ne po potrebi kao tramale. Nikad čula. Piše na njemu: "75 mg diklofenaknatrija i 50 mg u obliku peleta s produljenim oslobađanjem..., nesteroidni protuupalni i antireumatski pripravak, djeluje protuupalno, analgetski i antipiretski. Glavni mehanizam njegova djelovanja je kočenje tvorbe prostaglandina."
Negdje na netu sam pronašla podatak da je to ustvari VOLTAREN ali druge firme, pa ima drugi naziv. Ako je tako, ne znam baš da li će to djelovati.
Upravo ću popiti prvi, pa da vidimo što će biti. Da li ću se uopće ujutro probuditi i moći na posao?

Da li je možda netko uzimao taj lijek?
Ah, da! I dobila sam uputnicu za EMNG "jer već dugo nisam bila na toj pretrazi, od travnja 2008.". Ha, ha, ha! A dok sam ja to spomenula prije dva mjeseca kad su bolovi počeli, onda je bilo "to je friški nalaz". Da poludiš! Valjda ću doći na red prije proljeća u svojoj bolnici!
p.s. Morala sam liječnici objasniti što je diskografija tako da zna napisati uputnicu! A i mnogim drugim liječnicima koje poznajem.