Tretmani > Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama

Stup srama

<< < (2/9) > >>

ladyanita:
Idem sad tu pisat pošto je Henrik tu temu otvorio. Mislim da bi svejedno trebali malo reda napraviti na forumu,jer nas bude Bojan našpotal.

Kak sam već napisala kad idem na šalter fizikalne medicine u čakovečku bolnicu,trebam se obavezno psihički pripremiti.
Prekinula sam fizikalne terapije zbog bolova. Išla sam dva dana i lijepo sam ih kulturno telefonski obavjestila da ja zbog jakih bolova ne mogu na terapije. Dobro,nema problema kad budete spremni za dalje,dođite da se dogovorimo za nastavak,ali samo donesite ispričnicu od LOM.
Donijela sam ispričnicu,nalaz neurokirurga da se prekinu fizikalne,pa opet novi nalaz za nastavak fizikalnih. Problem nastaje jer je neurokirurg napisao i pregled fizijazra,a i doktorica je na ispričnicu napisala da moli pregled fizijatra. LOM mi nije dala nikakvu novu uputnicu jer imaju kao onu D1.Gospođa na šalteru veli da trebam uputnicu,ja njoj velim da je moja doktorica rekla da nemam i pokazala sam papirić gdje pišu ti datumi od kad su uputnice D1. Ajde onda je tražila,ali onda opet ne valja jer sam od 11.1.hodala na terapije. Onda sam jedva objasnila da je to bilo za koljeno.
No kada je napokon sve skužila,onda je htjela ići pitati fizijatricu za savjet,ali se je na moje razočarenje predomislila. A fizijatrica šeta okolo jer nema posla,nikog nije bilo u čekaoni.
I napiše gospođa meni termin 13.4. Mislila sam da budem dobila moždani udar,ja njoj velim pa čemu mi onda sad znaći ta ispričnica i dolazak ovamo,te da me tako mogla LOM naručiti. I obećali ste da ću odmah nastaviti s terapijama.Ajde...onda je stavila datum 21.3. Ohhhh.....pa para mi je išla na uši i onda sam pukla.
Gospođo! Ja sam operirala prije nekoliko mjeseci kralježnicu i poslje rehabilitacije u toplicama ja sam kod vas u roku od 5 mjeseci uspjela obaviti 12 fizikalnih.Dok sam ja obavila 12,moja cimerica iz bolnice je u Varaždinu obavila 36. Tamo ne treba razmak između tih vaših paketa terapija,a kod vas je bolje da je razmak između terapija.Da ste mi pružili adekvatne terapije i na vrijeme,vjerovatno ne bi sad bila u stanju u kakvom sam sada.
Eeee i onda su mi počele teći suze....i onda se gospođa počela izvinjavati da ona nije znala i tralala....i sad je termin za pregled kod fizijatra 1.3.
Onda bude opet šou oko datuma kad budem počela hodati na terapije.
Ali svaki,baš svaki put ja moram voditi borbu s njom. Jednom sam čak dva puta morala u Čk,jer ne pročita dobro nalaz,a ja joj nesmijem objašnjavati što piše.
Zvala sam u Medikol i čekaju odobrenje od Hzzo-a za fizikalne preko uputnice. Možda uspijem....zvala budem svaki dan....samo da se riješim te bolnice.

Henrik VIII:
Joj!  >:( >:( >:( Ja na to poludim, a moram biti fin jer idem kod fizijatrice preko veze, a najradije bih razbio njuške tim fizioterapeutkinjama koje ne rade ništa drugo osim što uključuju struje, magnete i lampe i samo uzdišu kak im je jako teško. Jedino je jedna Bosanka normalna koja kuži u kakvom sam stanju i kad uspijem kod nje upasti sav sam sretan, ostale su takve krave! Da imam para, platio bih mafiji da im svima razbije kičme pa da vide!

ladyanita:
Tu pa su u bolnici sami stažisti,uključe aparature i glavne subim teme kaj budu danas papali,pa idite si po klipiće,pa imamo kolače. Jedino je u dvorani jedna malo starija gospođa,ljubazna,sve ti objasni,da ti savjet. Već vidi kako hodam,pa me pita dal me boli i stvarno se može nazvati pravim fizioterapeutom. Ostale starije su ili na šalteru ili magnetu i obavezno nadrkane. >:(
Baš bi htjela u Medikol,rekla sam ti Henrik da mi je kćer tamo hodala i baš ti se posvete i nisi ko na traci.
10 terapija i plus dva pregleda fizijatra je 1100 kn. Razmišljala sam o toj opciji,ali mi je 10 terapija sigurno premalo,pa mi to ispadne puno novčića.
Možda još upadnem tamo,jer su zadnji put u kolovozu uzimali na uputnicu i sad bi trebalo dobiti zeleno svijetlo. Zovem dva puta tjedno i vele neka samo zovem,da nisam dosadna....hahaha :P

Elina:
E pa ovo je kao u horor filmovima. Nije dosta sto nas boli nego se jos moramo ovako natezati i po salterima. Kod mene ti daju fizikalnu ovisi koliko si poznat, ili koliko vrecica doneses. A doktor me pregledao tako da tjedan dana nisam mogla iz kreveta. Ladyanita, samo zovi i budi uporna. Ja ti drzim fige

ivan bozic:
Lijep pozdrav svima,posebno Henriku pošto mi je prvi odgovori! Želim vam svima manje boli,manje doktora i više bezbolnih dana

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju