Tretmani > Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama

Stup srama

(1/9) > >>

Henrik VIII:
Ne znam hoće li ovo admini obrisati, ali mislim da bi kad imamo threadove o pozitivnim iskustvima trebali imati i jedan "stup srama" da se zna koje liječnike vrijedi izbjegavati u širokom luku. Moja prva nominacija danas je dr. Miroslav Malić, specijalist neurologije iz KB "Sestre Milosrdnice" u Zagrebu. Došao sam na pregled prema preporuci fizijatrice zbog sumnje da je uzrok atrofije mišića neurodegenerativne prirode. dr, Malić misli da je atrofija nastala jer se ne krećem i ne vjeruje mi da već godinu dana svakodnevno (osim kad imam virozu) radim vježbe, hodam i idem na plivanje. Na kraju balade, pregleda me na stolici i napravi Lesegue test u sjedećem položaju, dakle potpuno protivno pravilima struke i utvrdi kako je pozitivan na 60 stupnjeva i bez tremora. Čudi se što ja to pričam, da tako mlad imam bolove, čita nalaze i na kraju kaže da to treba pregled ortopeda da se konstatira je li stvarno skolioza, iako sam mu rekao da je specijalist ortopedije utvrdio tu dijagnozu još prije 20 godina i tada preporučio op. zahvat koji je danas kontraindiciran po mišljenju neurokirurga. I tako... Odlučio sam odustati od traženja uzroka atrofije mišića i pomiriti se sa sudbinom.

ladyanita:
Fala Bogu da stvarno do sad nisam naletjela na takvog doktora,ali svaki put dok idem nekom još nepoznatom,idem sa dozom straha.
Uglavnom,bila sam u utorak u ambulanti za bol i doktorica je stvarno bila odlična. Kako imam te šugave bolove i gore nego prije operacije,dobila sam novu terapiju tabletama i takvu da sam drogirana. Doktorica me upozorila da budem tri dana "PIJANA "
DAKLE OVAKO : tri puta dnevno zaldiar po dvije tablete,ujutro  controloc 49mg za zaštitu želuca,lioresal 10mg tri puta dnevno i SAD OVO...pagiola 75 mg dva puta dnevno,e to je nešto poput Lycre o kojima sam čitala tu na forumu. Dakle za neuropatsku bol i koristi se za epilepsiju i još sam ju k tone platila 119kn.I ketonal duo ujutro i navečer. Doktorica je rekla normabel izbaciti jer mi i ovo dosta.
I tak se sad osjećam HAY i ništa me ne boli,čak sam se i po mogla okrenuti u krevetu bez bolova.
Evo i Novu godinu ću dočekati pod gasom.

SRETNA VAM SVIMA GODINA NOVA I SAMO ZDRAVLJA,ZDRAVLJA I SAMO ZDRAVLJA :-*

ljiljana252:
Eto hvala bogu ja imam loše iskustvo samo sa jednom doktoricom sa neurokirurgije dok sam tamo ležala.naime dok mi je previjala ranu,pita me odkud mi ovaj drugi ožiljak ja joj kažem da sam imala fiksaciji ona meni kaže ma pitam za ovaj drugi veliki ja njoj ponovim da sam imala prelom i fiksaciju.ona me ćudno gleda i komentira ljepo ste si sredili kralježnicu.Onda sam skužila da ženska nema pojma od kad se diskus hernija operira rezom od 17cm ili se fiksacija može riješiti kroz rez od 4cm..sad se tome smijem.al kad god ju vidim dođe mi da ju lupim.radi komentara kao da smo si mi sami sje... Kralježnicu.pogotovo u mom slućaju gdje sam ni kriva ni dužna nahebala...

Henrik VIII:
Ja odlazim i od dr. opće prakse jer mi je stvarno dosta njenih gluposti. Sad pak neće dati uputnicu za drugo mišljenje neurologa, jer iako je ovaj bio kreten kaže da ne mogu ja sad birati svako malo doktora kak ja hoću i neka budem sretan da mi daje lijekove protiv bolova. Neće me poslati u ambulantu za bol jer tvrdi da su to izmislili bezveze i da tko bi inače znao bolje liječiti od nje. Užas!

ladyanita:
No pa stvarno strašno. Ja imam stvarno super doktoricu i s kakvom got idejom dođem,ona meni piše uputnicu. Čak mi je i privatni broj mobitela dala,ako budem što trebala. A nažalost sam je trebala,čak i dok je na godišnjem bila.
Mislim da sutra ne bude baš sretna kad bude čula da pijem 14 dnevno,a ona meni i daje infuzije i injekcije baš radi toga da ne pijem puno tableta. Sutra se vrača s godišnjeg i mislim da ju bude šlagiralo. ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju