Tretmani > Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama

Toplice: iskustva, pohvale i pokude!

<< < (45/45)

topalo:
Evo da se i ja javim nakon tjedan dana rehabilitacije u Termama Selce. Prvi dan sam imala pregled na kojem mi je doktorica odredila terapije. Prijem i početak terapija. Prvo šta pomisliš dali je ovo stvarno moguće u Hrvatskoj. Svi su toliko ljubazni da biš se brzo priviknuo na to doživotno. Doktorica smatra da nakon moje tri operacije sve treba radit polako i dozirano. Svi nekako postupaju samnom kao da sam bolesnik a ja bi sve preko noći. Dobro doktorica kaže da sam ja najveći neprijatelj sama sebi

ladyanita:
Bi htjela napisat koje osiguranje imaš. Ja si planiram.dodatno uplačivat,ali nisam se još baš raspitala pošteno. Jedino sam išla u Croatia osiguranje pitat,ali nema baš nekakva ponuda.

topalo:
Ja imam Croatia osiguranje, polica Selekta, ali to je osiguranje koje sam ja ugovorila pred tri godine i ovo mi je zadnja godina i moram obnovit. Sad su neke nove police i kažu ljudi da nisu zadovoljni. Inače ta polica mi je pokrila samo dio terapija jer su ovdje terapije stvarno sveobuhvatne. Cijeli dan nešto radiš (8-10 tetapija dnevno) . Prvo mi se činilo da me samo maze ali sad već vidim veliki napredak. Hodam po 5-6 km i tek pred kraj počmu bolit leđa , noge gotovo da više ne bole. Jako sam zadovoljna.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju