Za toplice/banje u kojima sam ja bila u cetvrtak (Iiidza-Sarajevo), dakle prije dva dana imam samo i jedino rijeci pokude. Kao prvo, ja ne znam otkud im one fotke na njihovoj web stranici, onu su vajda fotkali neki Hilton negdje pa postavili kao 'svoje'. Dakle prvo razocarenje kad sam usla u ljecilishte, koje je ujedno i hotel

. sve staro, pohabano, i vec na oko neudobno. Pa ko se moze zavaliti u koznu fotelju? Moze samo zdrav covjek , a ni njemu ne bih preporucila. Trazia sam dvokrevetnu sobu, kao djelim je s nekim, bice jeftinije, pa zato. Dali su mi trokrevetnu sobu, i obecali da je necu djeliti ni sa kim (ne spomenuvshi cinjenicu da i nije sezona za banje) soba je uprkos broju kreveta, jako mala, skucena. TV u sobi postoji, ali ima 5 lokalnih programa (nema kablovske, mada u njihovoj ponudi pishe da ima). Pitam ih kakvi su usovi za dobijanje obroka/jela i pica u sobi. Jer ja i nisam bash dobro pokretna, kazu to treba da odobri diekcija hotela

, pa ne trazim suvlasnishtvo u dionicama hotela, nego veceru u sobi

Terapije... nako. Prvo, krevete su namjestili za sebe a ne za pacijente. Da se ne bi oni puno saginjai, pacijent mora da se popne na krevet, uz pomoc trikova i magije.

Bazen? Ledena voda. Naravno ubjedjivali su me da je to standardna temperatura bazena, ne znam samo gdje je taj standard? U bazen nisam htjela ni uci, pokvasila sam desno stopalo, dosta od mene.
Eh sad krevet u sobi!!!! Ne do Bog nikome. Ja zaista nisam znala da josh uvijek postoje kreveti "na federe" . Eto kod njih postoje. Ja kad pogledam taj krevet, zaboli me kicma, o lezanju na njemu da ne govorim.
Sreca bilo je puno deka u sobi, koje sam pobacala na pod i tako spavala, na podu.
Sutradan prije zore probudim se sama, bez alarma, toliko mi je udobno bilo

nazovem svoje i pobjegnem kuci!
To jednodnevno zadovoljstvo me koshtalo preko 50 eura

Bljak