Tek sam se vratila iz Varaždinskih toplica pa da prenesem svoja iskustva.
Bila sam smještena u Minervi i skroz sam zadovoljna. Bila sam u dvokrevetnoj sobi uz nadoplatu od 110 kn, a za jednokrevetnu je 190 kn.
Smještaj je korektan.
Na početku slijedi pregled fizijatra koji odredi terapije, a ako je bilo što potrebno, možete mu se obratiti tijekom boravka. Neki su imali zakazane preglede i tijekom boravka, a ja sam kod fizijatra bila samo još na kontrolnom pregledu prije odlaska.
Za sve terapije imate točno određen termin tako da nema nepotrebnog čekanja, a svi terapeuti i terapije su vrlo točne i prema rasporedu. Navodno imamo pravo na max 7 terapija. Ja sam im imala 6, a neki 5... valjda prema potrebama.
U hotelu postoji bazen od 25 metara koji je na raspolaganju cijeli dan, a postoji i terapeutski bazen s lijekovitom vodom u kojem se ujutro održavaju grupne vježbe, a može se koristiti i popodne.
S hranom sam bila jako zadovoljna. Švedski stol je za sva tri obroka i nikada nisam ostala gladna... svi smo uvijek mogli pronaći nešto za sebe uključujući i vegetarijance i one na dijeti.
I samo par napomena koje bi meni bile koristile: u sobama nema fena; uz recepciju su dva računala s pristupom internetu koji se plaća, ali ako imate laptop, možete se spojiti, ali signala ima samo u prizemlju. Terapije počinju ujutro u 7 s tim da se može s njima dogovoriti ako vam neko vrijeme ne paše da vam pomaknu terapije.
Toliko od mene