Denise,
kao prvo moram te pohvaliti da si retoriku dosta popravio i da je sada na nekoj normalnoj razini.Eh, još ta gramatika 
Drugo, ti kažeš da tebe nijedan doktor ne razumije i svi ti kažu da si ni na nebu ni na zemlji. Patiš se tolike godine. Pa daj, majku mu, odi skupi sve nalaze i odi na pregled u Vinogradsku u ZG, NEMOGUĆE je da se dugo čeka. Garantiram da ćeš dobiti kvalitetan odgovor. i onda ako odgovor bude operacija, stvarno ne znam što bi ti dalje čekao, lijepo zaspiš i probudiš se bez bolova. Naravno, nije svima isto, meni je bilo skoro savršeno, ali ono što je sigurno svima jest da ti ne može biti gore nego što je i to je činjenica kojom se moraš povoditi.
Osobno sam imao prilike u bolnici gledati starije ljude koji su se mučili godinama, a onda su se dali pod nož i sad naravno nisu savršeno, ali tegobe su im smanjene više od 70%.
Sve što trebaš je imati povjerenja u struku, a ja sam ga imao i to mi se višestruko vratilo.....
Davore
Ćij ja kad želim mogu i više nema tog zida koji me može sproječiti u nečemu ,ako želim nešto dobit dobitt ću po svaku cjenu,ako se želim inatit idem do kraja,al inaće volim fleksibinost .Ja ću sigurno otići i potražiti mišljenje ma kakvo bilo ,mada neću ni onda moći potvrditi da neko nešto nezna itd.Što se tiće gramatike znaš trudim se ja al neide hehhe,jer da sam idealan i da mi gramatika ide super onda bi bio M.Krleža pa bih pisao romane al zato mi ide jedna stvar a to je
SNOVI!
E moj Davore kućo stara ,jel ti svirala u Vionogradskoj gitara,
ako si ćuo zvuke to su bile tvoje muke.
Muke su ti bile tako lake,jer su sestre bile ruke lake.
U snovima svojim slušao si sve i svašta,dok je sve to bila doktorova mašta.
Dok je doktor crpio trude svoje ,ti si prdio do mile volje.
Sanjajući ljepe žene ,zadavao si doktoru probleme.

Kad je došlo vrijeme buđenja,doktor ti je rekao da je to kraj,a ti si ostao uvjeren da je to Raj.
Raj je na nebu i na zemlji,a ti se već jednom prizemlji.

Vjerujući u čuda događalo ti se svašta,jer doktorove ruke radu svašta.
I zato doktorima svaka čast jer oni su naš spas

PS.Nemoj ovo krivo shvatiti jer to mi je došla inspiracija pa nabrzinu ispisah

ništa nije provokativnog sadržaja