Autor Tema: Vinogradska i ostatak svijeta  (Posjeta: 83978 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

zvjezdica

• Newbie
  • *
Odg: Vinogradska i ostatak svijeta
« Odgovori #36 : Rujna 07, 2009, 14:25:34 poslijepodne »
Na temelju osobnog iskustva mogu se pridružiti onima koji imaju samo riječi pohvale za dr. Saftić, prof. Rotima i KB Sestre Milosrdnice. Imala sam tu čast da me jedan od njih dvojice operira i da imam odnos pacijent-doktor kakav se samo poželjeti može. U svom prvom postu sam pisala da je u bolnici sve funkcioniralo savršeno i moram to još jednom potvrditi jer je stvarno tako bilo. Svi s kojima sam bila u kontaktu zaslužuju velike pohvale: tajnica Klinike, fizioterapeut, sestre, anesteziolozi...
Vidim da nekim smataju te pohvale, ali ne mogu suditi o drugim neurokirurzima jer nisam imala kontakt s njima. Nemam nikakve koristi od toga da sve ovo pišem osim osobnog zadovoljstva da svojim savjetom pomognem onima koji se pitaju što i kamo. Možda ću morati na još jedan zahvat, ali kada se to desi bit ću potpuno mirna jer znam da sam u pravim rukama.
08.2008. protruzija L5/S1
11.2008. Microdiscetomia, flavectomia

Denis.

• Forumas
« Odgovori #37 : Rujna 08, 2009, 23:48:19 poslijepodne »
Zvjezdice lipo je ćuti kad je neko zadovoljan sa osobljem kao i pojedinim doktorima,nego mi nije jasno jel ste vi zadovoljni sa operacijom il doktorima.Da se mene pitati više bi volio da sam zadovoljan sa operacijom, a ne sa doktorima,jer kad bi operacija riješila sve moje tegobe ,onda bi sigurno bio zadovojan i sa doktorima. ;)
« Zadnja izmjena: Rujna 09, 2009, 00:44:44 prijepodne bojan »
Za operaciju nikad nije kasno jer se tamo ne ljubi slasno ;))

pantaghana

• Sr. Member
« Odgovori #38 : Rujna 11, 2009, 10:57:48 prijepodne »
Evo, upravo sam saznala za slucaj endoskopske operacije na Rebru, ovaj tjedan. Koliko sam shvatila na ovom forumu, bilo je price da se to samo u Vinogradskoj radi. I sad sam poprilicno zbunjena  ???
Hemilaminectomia L4/L5 - srpanj 2008.

Jasna

• Hero Member
« Odgovori #39 : Rujna 11, 2009, 11:37:14 prijepodne »
Ja ne sumnjam da se u Vinogradskoj rade izvrsne stvari, ali vjerujem da puno toga pozitivnog ima i u drugim bolnicama. Šteta je što nemamo više liječnika iz više bolnica. Ovako smo pomalo i subjektivni, što je razumljivo. Mislim da bi se možda mogle otvoriti posebne teme o dobrim i lošim iskustvima na kojima ne bi bilo chatanja, nego samo ime bolnice i doktora te kratak opis zbog čega netko jest ili nije bio zadovoljan. Vjerujem da bi to, onima koji se tek odlučuju za nekog doktora, puno pomoglo. Također, vidim da Neurokirurg ne stigne odgovoriti na neka pitanja jer su ona "razbacana" po mnogim temama. Vjerujem da bi mu puno pomoglo da sva pitanja budu na jednoj temi. Nešto tipa "pitanja za neurokirurga" i da to bude izdvojena tema.
Operacija L4/L5 2007. godine

NISAM Pegula

• Sr. Member
« Odgovori #40 : Rujna 11, 2009, 11:57:12 prijepodne »
Mislim da bi se možda mogle otvoriti posebne teme o dobrim i lošim iskustvima na kojima ne bi bilo chatanja, nego samo ime bolnice i doktora te kratak opis zbog čega netko jest ili nije bio zadovoljan. Vjerujem da bi to, onima koji se tek odlučuju za nekog doktora, puno pomoglo.
Jasna, ovo je odlična ideja o kojoj i ja razmišljam neko vrijeme.
Ja sam to zamišljala ovako nekako:
Operacija DA u toj i toj bolnici
Neurikirurg  taj i taj
Odnos liječnika i osoblja u bolnici: dobar loš i dat kratko objašnjenje
Nakon operacije sam dobro/Loše i malo pisat stanje u kratko
I to je to
Bez razgovora, pitanja, začetavanja, offtopica i slično...
samo ne znam koliko je to ovdje moguce, ovdje sve živo ode off
od 2000 g.    povremeni bolovi u kralježnici
27.10.2009.  endoskopska diskektomija-protruzija L4-L5
14.10.2010.  metrx s anuloplastikom-ekstruzija L5-S1

madagaskar

• Hero Member
« Odgovori #41 : Rujna 11, 2009, 12:00:08 poslijepodne »
Jasna i Pegula ideje su vam odlične

Miroslav197

• Newbie
  • *
    • Email
« Odgovori #42 : Rujna 17, 2009, 14:33:39 poslijepodne »
Jel ima tko iskustva kod dr. Čerina u Vinogradskoj? Hvala!
Nekad sam želio biti nešto drugo, a danas želim biti ono što sam bio.

GSM

• Gost
« Odgovori #43 : Rujna 17, 2009, 14:40:23 poslijepodne »
Jedna osoba iz mog grada je bila kod njega na operaciji glave - mislim da se osjeca dobro (nisam je duze cuo ni vidio), jedna gospodja dok sam bio kod mame u bolnici je bila kod njega na otvorenoj operaciji, osjecala se dosta dobro (ali vise od toga ne znam).

On koliko znam radi samo otvorene (invazivne) operacije.

davor

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #44 : Rujna 17, 2009, 14:56:46 poslijepodne »
Dr. Čerina je specijalist za operirati hipofize minimalno invazivnom tehnikom kroz nos, koja ostavlja minimalne nuspojave....
2 godine tegoba L5/S1. Ekstruzija od 7mm.
Operiran 01/2009 u Vinogradskoj, Zagreb
Do dan danas se osjećam kao da nikad ništa nije bilo.
Igram nogomet i košarku i sve ostale sportove.

madagaskar

• Hero Member
« Odgovori #45 : Rujna 17, 2009, 15:45:10 poslijepodne »
Ja sam bila kod njega na pregledu ove godine i nije bio zainteresiran da mi pomogne i pošalje me na MR,nego me poslao nazad neurologu iako sam bila već 2 ili 3 puta kod neurologa (zadnji put ove godine)

Miroslav197

• Newbie
  • *
    • Email
« Odgovori #46 : Rujna 17, 2009, 21:19:03 poslijepodne »
Stančić je nekada davno radio u Rijeci, pa onda u Puli, pa na traumi u Zagrebu i sad je na Rebru, to je isti liječnik.

Da li "ovaj" Stančić ima kakvu privatnu ordinaciju na Ribnjaku?

GSM

• Gost
« Odgovori #47 : Rujna 17, 2009, 21:25:36 poslijepodne »
Ima negdje privatno, bio sam mu neki dan na web stranici. Sad vise ne mogu naci URL.

Na tvom mjestu ne bih se ni zamarao da nadjem/saznam :)

Miroslav197

• Newbie
  • *
    • Email
« Odgovori #48 : Rujna 17, 2009, 21:41:16 poslijepodne »

Ne razumijem ?!?

Na forumu sam pročitao o njemu, a i nekakvu vezu imam za njega. Ta "veza" mi je rekla da otiđem privatno, jer posveti puno više vremena.

GSM

• Gost
« Odgovori #49 : Rujna 17, 2009, 22:59:23 poslijepodne »
Mislim da se trebas ostaviti veza i poslusat sta ti ovdje ljudi pisu te se takodjer osvrnuti na nasa iskustva.

Nikakva ti veza nece pomoci da ti doktor napravit nesto za sto nije educiran i obucen.

To sto ti vise vremena posveti privatno dogovorno govori o njemu i njegovoj ljudskoj kvaliteti.

Jasna

• Hero Member
« Odgovori #50 : Rujna 17, 2009, 23:00:53 poslijepodne »

Ne razumijem ?!?

Na forumu sam pročitao o njemu, a i nekakvu vezu imam za njega. Ta "veza" mi je rekla da otiđem privatno, jer posveti puno više vremena.

Miroslave, on je mene operirao i vrhunski je stručnjak. Izvukao me iz zaista teške situacije. No, jako, jako me ljuti što je jako teško doći do njega, tako da uopće ne znam hoću li ga uhvatiti za kontrolu. A nisam bila gotovo dvije godine, tj. bila sam ali ga nisam uspjela "uhvatiti". Jednostavno se ne pojavi jer je stalno na operacijama. Barem tako kažu...
Operacija L4/L5 2007. godine

Miroslav197

• Newbie
  • *
    • Email
« Odgovori #51 : Rujna 18, 2009, 11:49:49 prijepodne »
Mislim da se trebas ostaviti veza i poslusat sta ti ovdje ljudi pisu te se takodjer osvrnuti na nasa iskustva.

Nikakva ti veza nece pomoci da ti doktor napravit nesto za sto nije educiran i obucen.

To sto ti vise vremena posveti privatno dogovorno govori o njemu i njegovoj ljudskoj kvaliteti.

Ispravak netočnog navoda :-)

Nisam mislio "veza" da će mi nešto napraviti, već sam za imenovanog dr. pročitao i na ovom forumu, a i u real life sam čuo za njega. A "veza" je obostrani poznanik, da mi pomogne naći se sa dr. Stančićem, koji je pohvaljen i u postu ispred, gdje isto stoji da je teško doći do njega.

LP.

GSM

• Gost
« Odgovori #52 : Rujna 18, 2009, 11:57:35 prijepodne »
Da, ali je bitno da je privatno uvijek i vremenski duze dostupan. Ja sam ti na to htio skrenuti paznju.

Bilo kako bilo, sretno kod njega ili kod bilo kojeg drugog doktora!

jadra79

• Jr. Member
  • **
    • Email
« Odgovori #53 : Rujna 18, 2009, 15:22:40 poslijepodne »
Ja sam također operirana u Vinogradskoj, kod dr. Gnjidića i mogu reći sve najbolje! Ukratko: Imala sam bolove, on je rekao (on mi je bio 3 mišljenje) da je to za operaciju i ja sam pristala bez puno razmišljanja jer mi je bilo u interesu riješiti se boli i početi normalno funkcionirati. Nije me bilo strah, imala sam puno povjerenje jer sam se naravno i raspitala za njega. Poslušala sam njegove savjete za dalje i evo danas se osjećam odlično i ništa me ne boli!
I naravno, hvala svima na forumu za savjete koje mi je doktor zaboravio dati!  ;)