Ne nisam,isli su preko nekih vrlo dragih i nadasve pouzdanih ljudi i ima par dana su mi rekli ko mi je gledao nalaze(detaljnije na pp).Nisu bili u vinogr.al mi je receno da je i obicnom neurokir.jasno na prvi pogled da nikako nisam kandidat za min.inv.Sad cete mozda rec da sam ih trebao slati iskljucivo u vinogr.za procjenu o tome al...pp, koga zanima.
Evo ja cu bit iskren,u ovih 6-7 mjeseci sam malo citao,pricao,sami znate kako to ide nakon CT-a kad vidis sta ti je.Kako kaze Bojan na svakome je da pronađe svoju istinu a ja sam svoju pronasao u klasicnom zahvatu,puno stvarno puno su mi pomogla iskustva svih vas,neke stvari sam ovdje saznao sta ne bi nigdi...ali meni laiku se nekako cini da je klasika za mene ono pravo iz vise razloga.
Prvo,mozda se necete slozit,nekako mi se cini da ako nije pravilno indiciran min.inv.zahvat,moras na klasicnu,zar nije bolje odmah to obavit klasicnom metodom i mirna Bosna

.Citao sam i Davorova iskustva kod anestezije,razorenog misicnog tkiva,problema dok se sve to poslije namjesti ali spreman sam i prihvatit sve to samo da se ne ponavljaju op.Znaci operiram se,dam sebi godinu dana mira i terapije...zahvaljujuci vasim postovima znam tocno kad ic u toplice,koje toplice i na koji nacin odradit sve to sve to kako treba.
Drugo ja sam od doktora odabrao onoga koji mi je 40min.objasnjavao sta ce mi radit i na koji nacin,korak po korak,kakav nacin zivota poslije...sve ono lijepo sto neki koji su bili kazu o neuru...shvatit ce ko je dozivio takav momenat da promisli, evo ovom covjeku cu dat da me operira.
Ne znam,ja sam optimist,rez,jedan pravi duzi oporavak i show must go on,moram bit ka prije,ako ne isti bar na 80%