Zabavni dio foruma > Knjige

Dan Brown - Velika obmana

(1/3) > >>

Plavuša:
Pročitala sam knjigu u roku 24 sata iako ima 400 stranica - ali ionako imam viška vremena ležeći u krevetu.
Knjiga mi se svidjela, kao i njegove prethodne dvije knjige "Da Vinchi kod" i "Anđeli i demoni" koje knjige također predlažem.
Inače čitam razne ženske smiješne knjige - sve nastavke "Shopingoholičarke" i dr. Dugo nisam čitala, a 2007. kad sam bila poslije operacije pročitala sam oko 250 knjiga. Mislim da sam i sada na sličnom putu!  :D

Jasna:
Ja sam Browna čitala, doduše samo Da Vichiev kod, ali mi se nije dopao. Tema je izvrsna, ali je on to napisao kao najobičniji i prilično nerealan krimić. Je li Obmana na istu temu?

Plavuša:
Isto je u pitanju krimić, ipak možda malo sa previše stručnih podataka. Mislim da su mi ipak najbolji "Anđeli i demoni" jer se radnja događa u Rimu, a ja sam nedavno bila u Rimu, pa sam si mogla u glavi zamišljati gdje je sve bio.

Inače, jedna od najboljih knjiga do sada mi je "Sjećanje jedne gejše". Prvo sam pročitala knjigu, a onda pogledala film i oduševila se, pa sam ponovno pročitala knjigu!
Uglavnom čitam "ženske" knjige sa puno smijeha, pa ljubavne, a krimići su mi tek zadnji na listi.

Jasna:
Ja obožavam satiru i sada (opet) čitam Doživljaje dobrog vojnika Švejka. Ma čitam zapravo k'o manijak, sve što mi dođe pod ruku. No moram priznati da me od novijih naslova već dugo ništa nije "diglo" (ono da kažem wow, super mi je), pa se svako toliko vraćam klasicima.

Jasna:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Uglavnom čitam "ženske" knjige sa puno smijeha, pa ljubavne, a krimići su mi tek zadnji na listi.

--- Kraj citata ---

Evo jedna naša autorica koja ćete sigurno nasmijati: Arijana Čulina "Šta svaka žena mora znat o onin stvarima". Pročitala sam je prije par godina u jednom dahu, i sjećam se da sam se gotovo cijelo vrijeme smijala.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju