Zabavni dio foruma > Knjige

Og Mandino "Dvanaesti anđeo"

(1/1)

pantaghana:
Jedna jako lijepa knjiga koju sam ovih dana procitala i toplo ju preporucam (mada, mozda ce ipak bolje sjesti zenama  ;D)

S korica knjige:
"Jedna od najdirljivijih knjiga ikada pročitanih. Kad bi svaka oboeshrabrena osoba bila motivirana svojim nikad-se-ne-predajem duhom, bilo bi puno više sretnih ljudi." (Norman Vincent Peale)

denis 68:
Slažem se duh je najbolji ljek za sve pantaganice bio jedan moj poznanik koji inaće radi programe za kompjutere ima čovjek para ko u prići al eto nije imo duha i jednom samo na benziskoj crpki blokirao ostao u autu mozak pao kao sustav Windowsa ,jedva ga spasili,a sad e sad je druga prića ćovjek sad ima duh,sve novce prepustio je drugima a njega se nemože prepoznat samo se smije,zafrkava,supe aute zamjenio je starim krntijama stanove dodjelio djeci svoj poso i dalje obavlja al na drugi naćin i uvjeren sam da je sad i sretan :) ;)

Jasna:
Pantaghana, puno hvala. Ja ovih dana čitam samo crnjake (Beograd za pokojnike, Ruski prozor Dragana Velikića, malo manji crnjak), i baš mi treba nešto što će me malo "dignuti".

worf:
Ja momentalno čitam Harolda Robinsa-Avanturisti i Lovci u mutnom,al ne znam dal da vam to preporučim,nije baš ni po mom ukusu,ali došle mi knjige pod ruku,pa čitam ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju