Forum i stranice > Kralježnica.com

Cilj stranica i foruma

<< < (2/4) > >>

alyna:
Meni su iskreno rečeno motivi Kokoline i Neura totalno nebitni s obzirom na to da su se jedini udostojili odvojiti vrijeme da odgovaraju na naša pitanja sa stručne strane.Za to je definitivno potrebno imati i ljudskosti i razumijevanja i volje i zato im od srca hvala.

luna:
Slažem s etreba poštovati što su nesebični u svoji savjetima. Puno poštovanje.

madagaskar:
Fireman baš mi je drago da je tvoja operacija dobro prošla i da je sve u redu, sjećam se da je bila dosta riskantna.

Luna i ja sam otkrila forum tek nakon neuspjele Koblacije i upravo zato sam se i registrirala, da napišem svoje iskustvo koje možda nekome pomogne.

Što se tiče Kokoline i Neura njima svaka čast, a oni napadi liječnika iz drugih bolnica su skroz nebulozni, pa ako naš Neuro radi MISS neće onda pričati o toploj vodi nego o onome što radi i o svom radu a ne tuđem.
Isto tako da neki liječnik dođe promovirati svoj rad i metodu meni bi to bilo sasvim logično i pohvalno a na nama samima je da odlučimo kome ćemo se dati u ruke, napadi na nekoga nisu nikada konstruktivni (osim ako se radi o lošem iskustvu pacijenta).

Niti su svi liječnici u Vinogradskoj dobri niti su svi u drugim bolnicama loši.
 

lacroma:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seMeni su iskreno rečeno motivi Kokoline i Neura totalno nebitni s obzirom na to da su se jedini udostojili odvojiti vrijeme da odgovaraju na naša pitanja sa stručne strane.Za to je definitivno potrebno imati i ljudskosti i razumijevanja i volje i zato im od srca hvala.

--- Kraj citata ---

Ovo treba podcrtati i uvijek imati na umu.

Meni osobno smeta omalovažavanje struke jer ponekad ispadne da godine studija, specijalizacije i rada u struci vrijede jednako ili manje kao nečije (jedno) osobno iskustvo. No, to je stvar kućnog odgoja.

Naravno da svatko ima svoju priču, da nekome neka metoda pomogne...ali dok god  (na sreću) nemamo pristup statističkim podacima o vrstama i uspješnosti svih vrsta zahvata i terapija - neka nama našeg Foruma, a Kokolini i Neuru kapa do poda.

kokolino:
Svima hvala na lijepim riječima. Trudit ću se i dalje, koliko mogu, pomoći svim križoboljcima na Forumu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju