Druge teme povezane s kralježnicom > Kralježnica - vaša iskustva i savjeti

Asimetrija leđa

(1/4) > >>

Sandra:
Pozdrav, ja sam tu nova pa ukratko da se predstavim...Zovem se Sandra, imam 19 godina i kao i vi tu sam zbog istog problema. Malo sam istraživala na internetu o svom problemu-a to je prenaglašena asimetrija leđa u odnosu na ramena,zapravo u odosu na moj cijeli položaj tijela. Nakrenuta sam malo u lijevo i u struku mi se točno to može primjetit. Uz to imam osjećaj da mi je desna noga duža od lijeve pa me vjerojatno zato ona i naginje na lijevo,i imam spuštena stopala. Neznam koliko ste upoznati sa time ali voljela bi da mi kažete barem nešto o tome,neku korisnu informaciju. Iskreno strah me je otići kod doktora jer sa kim god sam pričala svi su mi rekli da je kod mene to preizraženo i previše napredovalo i da bi jedino operacijom to moga rješit. Neke pretjerane bolove još nemam,samo povremeno ako radim nešto u nekom pognutom položaju,onda me zna jako boljet u donjem dijelu leđa ali me brzo prođe. Znam da bi mi bilo pametno pokušat to rješit što prije,dok sam još mlada,a ne čekat dok mi se još više ne zakomplicira. Ali ponavljam,užasno me strah da bi me doktor poslao na operaciju...Neznam više ni sama šta bi...Dajte bar neki savjet,neka vaša iskustva,neku malu utjehu da skupim hrabrost  ;)

Bais:
imaš kakav nalaz: röntgen, magnetska, kompjuterska tomografija?

senainter:
Ja preporucujem operaciju mene su sa 19 godina odbili operisati krivu kicmu, sad sa 28 imam strasnih problema diskovi mi iskacu noga boli gadno. Nema tu puno pametovati nego samo operisati, al ti sacekaj ako hoces. Da bilo bi dobro da nam pokazes RTG ili nesto da se vidi situacija i kolika je krivina i koliko stepeni

Bais:
Tako je. Odmah na operaciju iz ovih stopa. Što će ti doktori kad fino imaš forum...ljudi dajte se uozbiljite..

Denis:
Sandra dobro došla!!
Žao mi je što tako mlada cura kao ti ima već probleme s kralješnicom.Opisivati se tu nema puno što,na forumu možeš dosta toga naći ,alipak češ morati napraviti sve pretrage i zadnje će biti neurokirurgova rijeć,ako on kaže operacija onda ćeš ti morati sama donjeti odluku,bez nas jer i na forumu ima onih kojima nije dobro poslije operacije, i onih kojima je dobro.E sad što je dobro a što ne to svak može reći za sebe.Napravis ve pretrage koje idu redom i dobit ćeš nalaze po kojima ćeš se savjetovati sa još kojim doktoromi onda donjeti odluku da li ćeš na operaciji ili ne.U svakom slučaju nemoj pono brzati na operaciju ,a nemoj je puno ni odugovlačiti zbog dodatnih neuroloških tegoba.Kreni redom napravi preglede i javi nam se kako je prošlo i što su ti doktori rekli jer ipak mislim da su oni ovdje najmjerodavniji za davanje dijagnoza,bez obzira što ih ima svakakvih.
to puno srće ti želim i javi nam kako su prošle pretrage :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju