Druge teme povezane s kralježnicom > Kralježnica - vaša iskustva i savjeti

Iskustvo iz Sarajeva (besana)

<< < (27/27)

ladyanita:
Čitala sam Vaše stare postove i baš mi je žao što se sve opet vraća..mislim da su stvarno jako rijetki ljudi koji se s jednom operacijom izvuku.
Ja sam operirana u srpnju prošle godine i sad sam već imala termin za drugu operaciji,ali se borim sa niskom razinom željeza u krvi,pa dok se to sanira onda operacija.

I malo prije sam razmišljala kako je pičetak 6.mjeseca i ja ne tnam da li sam koji dan ove godine preživjela bez bolova.
Sve skupa...užas  :'(

Henrik VIII:
Ništa od odgađanja operacije bojim se.  :'( ja sam odgađao operaciju zapravo 20 godina. Dok nisam došao u stanje da su bolovi na skali od 6-7/10, da ne mogu ustati iz kreveta, da opadnem bez problema na ravnom i onda sam pregruntao sve strahove (ima tu mojih postova brdo) i idemo, nožina. I bio je to spas u zadnji čas jer bi se sve raspalo i još me koštalo života. Tak da ak vas boli da se osjećate fakat užasno i niš ne pomaže, pogotovo kad se disk rastepe i procuri, idite odmah kod neurokirurga.

Meni je nekak limit za operacije 35. :D Toliko ih je napravila Frida Kahlo dok se nije ubila lijekovima. Ali sigurno je da je točno ovo što Ladyanita kaže. Rijetko tko se izvuče sa jednom operacijom. Meni je inicijalna diskopatija na L3L4 i moglo bi bit da se nakon oporavka i malo radosti tu desi neki užas, iako maksimalno pazim što radim.

vesna1983:
Evo sam dosta popravila stanje. Bila sam potpuno nepokretna par dana krajem drugog mjeseca. Završila na hitnoj uvjerena da idem na operaciju, ali su rekli da nije još vrijeme. Onda na fizikalnu, i evo me sad dosta sam bolje. Nema više bolova. Ali se baš pazim. I vježbam svaki dan po par setova.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju