Eto, isto i ja razmishljam, tebe ponekad vidim, ni Denisa nema ko zna otkad, madagaskar rijetko, Helene nema, Sena gdje je, Tesla, GSM??Gdje je on?
Samo je aktivna tena "Slusham trenutno" hahaha, meni nije ni do cega, pa ni do muzike.
Nigdje nikog, mislim ako su ozdravili, super, bash mi je drago, eto samo nek napishu kako su ozdravili.
Nishta moja Renata, ti i ja cemo se dopisivati
Kako si mila? Boli li te? Citam juce kako si shetala sat i po , i kako ti je to godilo. pa uhvatih sebe da ti zavidim,
shetati sati i po, puf, ja sanjam o tome. Od 3. decembra sav kontakt sa vanjskim svijetom bio je kada odem doktoru na kontrolu, pregled, a i to je bilo brze nazad nego tamo.
Ne mogu josh na bazen, jer je hladno. Bojim se da ne pogorsham stvar. Sad ce, nadam se, malo otopliti vrijeme.
I tako, vrijeme ide, bolje jeste, ali hocu li ja ikada shetati, otici u bioskop. raditi 8 sati, obuti shtikle, potrcati (u tim istim shtiklama
) . Brat mi je, cini mi se u ozbiljnooj vezi, pa se nadamo da ce i svadba ubrzo, ako Bog da, a ja se pitam kako cu ja to? Ni sjediti dugo ne mogu, ni zaplesati ...
Zaboravih reci, da imam i ovo: radikulopatija, tek sad mi rekli , a logicno je da imam i to