Dragi forumasi! Jucer sam otpusten iz bolnice. Tokom ove sedmice sam primao infuzije protiv bolova. Nakon prve infuzije odmah je bilo dosta dobro, prestao sam klecati i nisam imao nikakvih bolova osim ako duze od 20 minuta hodam ili stojim. Nakon trece su se pocela vracati presjecanja i bolovi, tako da sam se obratio doktorici. Ona je odlucila da ipak prekinemo, jer ide na losije. Posavjetovala mi je da sacekam 20 dana, radim vjezbe za jacanje paravertebralne muskulture i setam. Ako mi ne bude bolje da se javim neurokirurgu i dogovorim za dalje. Propisala mi je tablete protiv bolova po potrebi. Sinoc nakon isteka djelovanja infuzije javila mi se jaca bol u nozi, tako da sam popio apaurin i voltaren i to nekako smirio. Danas tesko hodam i cim predjem 50-ak metara dolaze jaci bolovi zbog kojih nemogu dalje. Sada dok lezim ne boli me nesto, ali zareci bolovi mi dolaze u vecernjim satima pa cu viditi. Ja se ipak nadam da je reakcija od galavanizacije. Prestao sam i sa vjezbama, da vidim dali ce se sta smiriti, pa cu za par dana nastaviti. Ako se ubrzo ne smire zvat cu neurokirurga telefonom.
Sto se tice tretmana zadovoljan sam i smatram da nije bilo nikakvih propusta. Vjezbe sam radio po 20 minuta u jutru i nisu nista povecavali dok ne vide napredak.