Druge teme povezane s kralježnicom > Kralježnica - vaša iskustva i savjeti

Moje iskustvo s ekstruzijom L5S1 bez operacije

<< < (6/6)

mat2be:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seDraga Katarina, bas si me razveselila svojim postom   :-*

Meni osobno je zao sto sam isla na operaciju i sve dok nema neuroloskih ispada ne treba zuriti na operaciju

--- Kraj citata ---

Ja bih dodao i jakih bolova, zbog kojih ne možete obavljati svakodnevne obaveze, koji ne prolaze i nema pozitivnog napretka mjesecima unatoč vježbama i plivanju.

damirumer:
Stvarno ti se divim znam preko madagaskar da ste iz rijeke i volio bi se čuti s vama jer ja mislim da sam zakasnio s operacijom a sad imam i velikog prijatelja koji 11 godina ima problema s kičmom živi život kao pas radeći uz stalne bolove, a ružno ga je vidjeti kako sa 34 godine drži zid da ne bi pao.Mislim da svako ko jednom oboli od toga bolje šta prije riješiti se muke operacijom nego sebe zavaravati da je bolje pitam se zašto onda operiraju kad kažu da se čovjek izvuće vježbajući ja vježbam već 9 mjeseci ljudi se čude šta sam napravio od svog tijela tako ne izgledaju dečki od 20 godina a ja bi se sad mjenjo s onim debelim prascem da se debeli ne uvrijede kad vidim kako se baca po moru diže sina od 5 godina koji ima 50 kila i tako.operiran u 5 mjesecu stanje bolje puno bolje vraćene sve aktivnosti u život znaći vožnja sjedenje a još uvijek nezadovoljan stalno osjećaj neke nelagode.

mat2be:
Damire ja operiran na kraju 3mj, dosta vježbam svakodnevno, kako i sam kažeš tijelo sam doveo na stanje kad sam imao 20god i još uvijek osijećam nelagodu, ono što me drži je činjenica da se stanje poboljšava treba biti strpljiv i mislim da će sve biti ok.
Možda na kraju naučimo živjeti s to malo nelagode - glavno da smo pokretni.

Katarina A.:
Dragi forumaši,

nakon velike stanke od godinu i pol dana javljam se s nekoliko riječi.
Moj suživot s ekstruzijom traje i dalje i sretna sam što sam imala sreću da odgodim operaciju za nekoliko godina; radim i živim normalno, ljeti puno plivam i pržim se na suncu, na terapije ne idem, vježbice (nažalost) ne radim mjesecima iako imam namjeru, ako me "ulove" bolovi u leđima popijem ketonal, namažem neki od gelova i smirim aktivnosti na dan,dva i onda idem dalje...
Još uvijek svojim postom želim dati nadu drugima da možda mogu stvari krenuti nabolje i bez operacije ma koliko situacija izgledala beznadno.
Ujedno se ispričavam članovima koji su me kontaktirali forumskim mail-om a nisam im odgovorila, razlog je što jednostavno taj mail nisam otvarala dugo vremenaq s obzirom da me kralježnica nije mučila i podsjećala me da svratim na forum. Ubuduće ću biti češće na mail-u pa ako netko ima pitanja može mi se javiti.
Lijepi pozdrav.

goga:
Katarina baš mi je drago. Moja kralježnica je dosta loše, vratna me ukočila lijevo sa nekom dosadnom boli a na lumbalnoj imam malu herniju oko 5mm. Sada nažalost ne mogu obavljati fizikalnu za kralježnicu jer sam slomila obadvije ruke u laktu još prije 5 mj. Obavila sam već 12 tjedana terapija za ruke sa slabim napredkom i sad sam napravila MR i čekam nalaz i pregled kirurga( temu sam otvorila pod ostale teme ali nema komentara). Sretno i dalje bez bolova.
Pozdrav...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju