Pozdrav svima, evo malo mog iskustva , nakon čitanja o svemu i nakon operacije koja mi se dogodila u trenu , L5/S1, osjećam se odlično , u petak operiran u subotu na nogama u ponedjeljak doma, i bez ijedne tablete protiv bolova.
Sad me najviše zanima ono što mi nije rečeno i definirano , koliko smijem hodatii i što i kako raditi do toplica koje su za mjesec dana .
Svi koji imate probleme čitajte po ovom forumu sve i svašta da se upoznate sa nešto malo stvari i informacija ali zapamtite ......ono što am kaže neurokirurg kod kojeg odete je zakon , a pri ovom forumu mislim na neurokirurga koji i te kako ovdje daje dobre i korisne savjete i odgovore te ukolko nalaz kaže operacija nemojte se zavlačiti kod kiropraktičara , krema i ostalih nego puno povjerenje u neurokirurga i bit će vam dobro.
Ovo mi je drugo iskustvo sa kralješnicom jer sam prije 3 g operirao vratnu c5-c6 u vinogradskoj kod Dr. V.Č. ma , mlad doktor prva liga operacija odlično prošla i opet bez bolova i tableta ,te sam se opet njemu obratio za ovu operaciji ali ispalo mi je na drugom mjestu hitno i odmah te evo oporavljam se i ti ljudi neurokirurzi znaju što rade , vjerujte im.