Druge teme povezane s kralježnicom > Kralježnica - vaša iskustva i savjeti

Vaša najučinkovitija vježba?

<< < (2/4) > >>

deziderio:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Moram priznati da sam oljen za izvoditi vježbe.Najviše mi odgovara masažna fotelja i dobro mi dođe za masažu leđnih mišića kao i za masažu nogu.Koristim i spravu za vježbe za trbušne mišiće.Dosta mi je to naporno ali ipak obavim 30-50 tak puta svako jutro.Ipak mi je bolje raditi na ovoj spravi nego na podu.

deziderio:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seI meni,kao i Jasni najugodnije su mi vježbe na trbuhu ili ležanje na trbuhu,a i spavanje na trbuhu mi najviše prija,ama opčenito i istezanje unazad mi prija,jer imam osječaj da na taj način vršim dekompresiju u lumbalnom djelu?
Nigdje nisam naveo,ali po uzoru s jedne slike na nekoj Web stranici,još prije 3 godine  sam si napravio spravu na kojoj visim naopačke,pod kutom od nekih 55-60 stupnjeva,tako visim 10-15 minuta,vjerujte dekompresija se osjeti uzduš cijele kralježnice,a ponajviše u pogođenom djelu,taj osječaj, na žalost ne traje dugo nakon silaska sa sprave,ali vjerujem da dosta koristi?

--- Kraj citata ---
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Vorf,ja ipak mislim da se Ti najlipše osjećaš na svom motoru  i da si onda ko čigra zdrav.pozdrav starom bajkeru!

worf:

[/quote]Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Vorf,ja ipak mislim da se Ti najlipše osjećaš na svom motoru  i da si onda ko čigra zdrav.pozdrav starom bajkeru!
[/quote]


Ye,to se podrazumjeva ;D
Al na žalost,još malo pa gotovo ???
Kad zahladi,motor postane patnja,a ne uživanje ???senainter:
Ne znam ima li ovo ikome ikakvog smisla, ali meni bolovi prodju kad trebam dobiti menstruaciju i tijekom menstruacije nemam nikakvog bola. Nikakave vjezbe ni tablete do sada nisam nasla da mi odnesu bol (a trazim vec dvije godine). Ma specificno je moje stanje, o tome cu otvoriti novu temu kad dobijem najnoviji IRM cijele kicme.
PS: ako ovo nesto znaci imam i skoliozu i sve moguce vjezbe za jacanje ledja mi tu pomazu a sa plivanjem svaka bol nestaje.

roni:
Kod mene je obrnuto,ja dan prije nego trebam dobit menstruaciju moj gluteus "podivlja"ne mogu dugo ni hodati,možda s vremenom  i to prestane.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju