Druge teme povezane s kralježnicom > Kralježnica - vaša iskustva i savjeti

Vitafon-T

(1/3) > >>

trucker:
Evo nabasao sam kod jednog prijatelja na ovaj aparat Vitafon-T(navodno ruski izum) i on se hvali da je zadovoljan i da na sebi vidi rezultate(imao je ranije probleme s tlakom i prostatom i kaže da su problemi nestali)...Ukoliko još netko ima iskustva s ovim uređajem,molim neka napiše par riječi...

Plavuša:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seEvo nabasao sam kod jednog prijatelja na ovaj aparat Vitafon-T(navodno ruski izum) i on se hvali da je zadovoljan i da na sebi vidi rezultate(imao je ranije probleme s tlakom i prostatom i kaže da su problemi nestali)...Ukoliko još netko ima iskustva s ovim uređajem,molim neka napiše par riječi...

--- Kraj citata ---

Ja nikad čula za to, pa sam malo prosurfala internetom i našla slijedeće:
sa jednog foruma:
"Ja sam ga uzela zbog leda (dvije operacije diskus hernije), ko luda svaki dan koristila, samo dobila lupanje srca ,puls bio 110,i rekli mi da nesmijem koristiti.nije bilo nikakve koristi.Proslijedila komsinici ,bila uporna koristila ga dva mjeseca, nista.Pomogne onima kojima das andol a neznaju da je andol, pa kazu da je pravo dobra tableta sve ga prestalo."

Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

Baš me zanima da li ga je tko koristio i da li je djeluje! (p.s. Ja uživam u svom TENSU i znam da sigurno djeluje - barem na neko vrijeme).

trucker:
Ja sam pročitao ovo uputstvo što dođe uz njega,tamo piše da se ne može koristiti tek tako...

"Aparat je namijenjen za prevenciju i liječenje širokog kruga bolesti.Primjenjuje se u kućnim uvjetima,u ambulantnim i lječilišnim uvjetima po preporuci i pod kontrolom liječnika specijaliste"

Anakonda:
Bok svima na forumu.Ja sam novopečena na forumu .Za ovo nisam nikad čula ali znam za aparat koji se prezentira pod "ceragem" i puno ljudi ide besplatno na tretmane 20 min u Zagrebu.Nekima je pomoglo. ::)

Katarina A.:
To je bila još jedna od gomile propalih investicija u vrijeme kad je moja svekrva pokušavala pronaći pomoć za nesnosne neuropatske bolove koji su joj zaostali nakon herpesa. Samo se dodatno namučila oko aparata, čak joj je (subjektivno ili objektivno) bilo i lošije, ali kad ti je grozno isprobavaš sve moguće što je ljudski.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju