http://www.talkmedical.com/medications/4251/Neurobionovjde mozes viditi opis ovoga
neurobion je kombinacija vitamna b1, b6 b12. na kutiji pise da se pije 3 puta dnevno, a meni su ga propisali 1 put dnevno. posto mi je doktor sve objasnjavao na spanjolskom, nisam bas razumila najbolje, sto i kako....uglavnom, pomoglo mi je, ali kao sam se oporavila, prestala to piti, nastnojim uzimati tabete sto manje, i prestala sa fizikallnom i opet mi se stanje pogorsalo.... ali ja jos uvijek i ne znam tocno sto mi je,.... jos pokusavam otkriti, i ne znam s cime oporavak je imao veze, neurobion ili fizikalna, ili oboje. sve mi uvijek pomoge do jedne mjere al me ne izljeci. to su mi prepisali ovdje na mom otoku. MRI nalazi pokazuju da su mi ledja i zivci ok, ali misic u guzi se grci da ne mogu ziviti od bolova nekada....a nekada ga jedva osjecam. ovako vec 8 mjeseci. ja zivim na karibima i na mom otoku se tvrdi da nam doktori nevaljaju nista i da treba ici ili u kolumbiju, ili u dominikansku republiku, oni imaju reputaciju strucnjaka. to su mi svi govorili pa sam otisla u dominikansku republiku i bila impresionirana bolnicom, i profesionalnoscu, rezonancu napravila u 1 dan, i to u poludrzavnoj bolnici. uglavnom, tamo su mi rekli da sam pokupila kronicnu bol kicme jer sam dizala nesto tesko (cesto dizem tesko na poslu). oni su mi sada dali lyricu. npr. lyricu su mi u dom. republici propisali 75g svako 12 sati, a ovjde 75g svako 24 sata?
ne kuzim.
znam da postoji i dolo neurobion..
taj je kao bolji za ove probleme
Para el dolor, el complejo B que contiene y sirve para esto:
Antineuritico,
antineuralgico,
analgesico,
antirreumatico,
vitaminas B1, B6 y B12