Tretmani > Lijekovi

neurobion

(1/4) > >>

spinewarrior:
znam da je o ovome bilo govora na ovom portalu ali jedna me stvar zanima koju nitko nije spomenuo.ovo je komplex b vitamina koji "navodno pomaže u regeneraciji živaca" (nije dokazano) ,proizvođač je----- merck---.prvo bih htio znati koje je doziranje ovih tableta dnevno,a drugi dio pitanja je da sam načuo da je u tabletama otkrivena neka otrovna supstanca i da se povlače iz prodaje u EU,te da ih nastoje što više pasirati nama "balkancima" pa ako netko zna nešto konkretnije bilo bi jako poučno znati što sa tim neurobionom prava istina i da li ga je dobro koristiti,,,jako puno ga propisuju veterinari za životinje !!!!

senainter:
Ne znam tacno o kojem kompleksu B se radi, al cesto prepisuju kompleks B12 za razne neuralgije, diskus hernije. Ja sam primala i te injekcije B12 nisam osjetila nikakav konkretan ni direktan efekat...............a i i njekcije i teblete se placaju!

Neurokirurg:
neurobion je bacanje novaca

Katarina A.:
Pila sam Neurobion tri mjeseca po preporuci neurologa, ne znam je li on zaslužan za povlačenje neuroloških ispada u vidu utrnulosti stopala i trnaca duž noge, ali doista su se simptomi u potpunosti povukli...

spinewarrior:
molio bih neurokirurga da pojasni ovo s bacanjem novaca ? da li se onda može koristiti plivit b od plive koji je višestruko jeftiniji??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju