Otvorio sam novu temu u kojoj možemo podijeliti iskustva o nuspojavama koje imamo na lijekove za liječenje boli i kako bi se drugi članovi foruma mogli informirati o tome koliko često i što nam se događa pod tim lijekovima. Iskustvena saznanja su drugačija od onih koja pišu na onom prospektu uz lijek jer tamo ima lista svih mogućih nuspojava, a u stvarnosti se znaju dešavati samo pretežito neke nuspojave kao i one koje uopće nisu navedene.
Evo, ja ću se obrušiti na Neurontin koji meni najčešće samo blokira mozak, no prije par noći kad mi je bilo teško i jako su me boljele noge (eto, sad je 3:53 u noći i ja pišem po Forumu pa znate o čemu se radi). Popio sam jedan od 300 mg, kako ga ja i prijateljica zovemo "zombitis" i otišao spavati. Probudio sam se oko 7 ujutro sa desnom stranom tijela i lica posve utrnutom da sam mislio da imam moždani udar. Uplašio sam se toga i krenuo prošetati da vidim je li nešto ozbiljno i da pozovem hitnu pomoć, da bih pao pred vratima sobe i tamo nastavio spavati.
Od drugih lijekova, Normabel me zeza sa početkom djelovanja jer nikada ne djeluje na vrijeme, pa makar popio i 50 mg, nego sa odgodom od nekoliko sati i onda kada djeluje spavam kao lav. Od tramala mi cure sline, ali on zajedno s Normabelom izaziva tako čudne i nekad vrlo opterećujuće snove tako da znam vrištati u snu pa me partner mora probuditi. Steroidni protuupalni lijekovi pak izazivaju znojenje do te mjere da budem mokar kao da sam se zalio kantom vode.