Tretmani > Lijekovi

Nuspojave

(1/2) > >>

Henrik VIII:
Otvorio sam novu temu u kojoj možemo podijeliti iskustva o nuspojavama koje imamo na lijekove za liječenje boli i kako bi se drugi članovi foruma mogli informirati o tome koliko često i što nam se događa pod tim lijekovima. Iskustvena saznanja su drugačija od onih koja pišu na onom prospektu uz lijek jer tamo ima lista svih mogućih nuspojava, a u stvarnosti se znaju dešavati samo pretežito neke nuspojave kao i one koje uopće nisu navedene.

Evo, ja ću se obrušiti na Neurontin koji meni najčešće samo blokira mozak, no prije par noći kad mi je bilo teško i jako su me boljele noge (eto, sad je 3:53 u noći i ja pišem po Forumu pa znate o čemu se radi). Popio sam jedan od 300 mg, kako ga ja i prijateljica zovemo "zombitis" i otišao spavati. Probudio sam se oko 7 ujutro sa desnom stranom tijela i lica posve utrnutom da sam mislio da imam moždani udar. Uplašio sam se toga i krenuo prošetati da vidim je li nešto ozbiljno i da pozovem hitnu pomoć, da bih pao pred vratima sobe i tamo nastavio spavati.

Od drugih lijekova, Normabel me zeza sa početkom djelovanja jer nikada ne djeluje na vrijeme, pa makar popio i 50 mg, nego sa odgodom od nekoliko sati i onda kada djeluje spavam kao lav. Od tramala mi cure sline, ali on zajedno s Normabelom izaziva tako čudne i nekad vrlo opterećujuće snove tako da znam vrištati u snu pa me partner mora probuditi. Steroidni protuupalni lijekovi pak izazivaju znojenje do te mjere da budem mokar kao da sam se zalio kantom vode.

Šokački tajfun:
poz ...mene dugo nije bilo .....sto se tie nuspojava od tramala sei ja znojim jako ,a normabel pijem ipreko dana da mi se opuste misici jer sam jako pokocena a isto znam imati teske nocne more i to bude bas grozno i mene bi mama budila kad bi cula da placem u snu

topalo:
Nakon godinu dana normabela na mene više ne djeluju. Izazvali su mi ovisnost i trebalo mi je mjesec dana da se odviknem. Ibuprofen mi je pojeo želudac. Probala sam za spavanje nešto na bazi valerijane ali spavala nisam ali sam ujutro imala grozne vrtoglavice. Za sada ne trebam jača lijekove.

topalo:
Ima li tko iskustva sa homeopatskom lijekom traumeel S protiv bolova i znate li dali se može kod nas nabaviti?

ladyanita:
Nemam pojma,prvi put čujem za njih.
Pa valjda google zna nešto ahahahaa.
Kaj mrzim od tableta je Zaldiar...na njega me više nitko nikad neće nagovoriti da pijem.
A Palexsija...nikakve nuspojave niti mi se ne spava.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju