Druge teme povezane s kralježnicom > Linkovi na druge stranice o kralježnici

"škljocanje" kostiju i dr. iliti krepitacije

<< < (2/2)

davor:
To oni rukopolagači u džep (čitaj: kiropraktičari) inače zovu manipulacija, a to je inače sastavni dio neke ortopedske terapije po bolnicama, ne znam detalje.

Inače, ja si sam napravim kompletnu manipulaciju lumbalne, torakalne i vratne kralježnice....ne treba mi nitko da me gnječi....

Atleticar:
Ja kad sam bio kod kiroprakticara,to je tak pucalo da se čulo valjda 100 metara,ali mi je jako pasalo...tako sam osjetio neku relaksaciju,medutim nije pomoglo u rijesavanju mojih problema...niti mi je ista pogorsalo niti poboljsalo...sve isto ostalo.

senainter:
Isla sam kod kiroparakticara za skoliozu (davno prije mojih skorijih tegoba) i bilo mi super. LEdja me nisu boljela, te masaze i to pucanje mi je super prijalo da ne kazem da su mi se ledja pravo "izravnala" ono mislim nije kicma, al valjda taj misic koji ju drzi se nekako spustio nemam pojma. Sad bi me bilo strah ici kod kiroprakticara bez doktorske indikacije, ne samo ako doktor kaze da mogu.

Denis:
Meni se šklocanje čuje svakodnevno u vratnoj kralješnici koja mi stvara vrtoglavice,nejasan vid,nestabilnost pri hodu,zanošenje prilikom hodanja,bol u lopatici,trnjenje ruke posebito noću.Jako puno mi protiv tog šklocanja pomaže bazen i lagano razgibavanje u istom,kao i masaže pri kojima odmah osjetim bolji vid tj progledam normalno.Jer taj nejasan vid me tolkko izluđuje i sputava da doslovce sam funkcioniram.Neznam ko je ono reko al dok škloca još je dobro kad prestane onda će bit gadno,a eto ja bih morao možda napravit MR vratne jer sam jedini pregled za vratnu radio davne 93 godine.Nadam se da opet nije i u gornjem djelu opet kakva protruzija ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju