Druge teme povezane s kralježnicom > Linkovi na druge stranice o kralježnici

Scipion - fizioterapija

(1/3) > >>

Plavuša:
mirujem u krevetu, "šećem" po netu, pa sam našla ovu stranicu: http://www.scipion.hr/fizioterapija/reklame.asp?IDTekst=4.

Jasna:
Renata, ovo je super.

Plavuša:

--- Citat: Jasna - Veljača 18, 2009, 11:55:14 prijepodne ---Renata, ovo je super.

--- Kraj citata ---

hvala - što sve čovjek nađe kad utipka u google samo "pojača torakalna kifoza" - to me trenutno najviše muči

denis 68:
Renata uper stvar  jako dobro objašnjeno čista 5 tebi na ovom a ujedno da kopiram onaj zadnji dio a odnosi se na:


 Kojim putem u liječenju hernije krenuti pitanje je na koje odgovor trebaju dati liječnik i fizioterapeut u dogovoru s pacijentom uz poštivanje objektivnog stanja i uz procjenu mogućih opasnosti.


Ovaj kraj mi je zanimljiv jako a zanimljiv je jer ostaje ono samo jedno ,dali je to moguće dogovoriti s lječnikom i pacjentom o objektivnom stanju kao i procjeni mogućih opasnosti,osobno mislim da je to nemoguće bar u većini slućajeva jel doktorova rijeć je zadnja i tu nastaju problemi i po tom ispada da ipak nije dokazano da je operacija riješenje jel nema objektivnosti procjene zajedničke suradnje itd... eto opet sam se uvjerio da sam u pravu a što se tiće operacije riješenje je samo u jednom slučaju a to je HITNOSTI,jer da je prilikom razgovora pitati doktora na pregledu koliko je to hitno nijedan to neće potvrditi jedino ako se ne radi o akutnoj boli gdje se primjenjuje hitna intervencija al u tom slućaju pacjent je prinuđen potpisati te ukoliko se nešto dogodi dr pere ruke ;)

Plavuša:
Hvala na pohvalama! I meni se baš svidjela ta rečenica. Ja sam dogovorila sa svojim neurokirurgom prvu operaciju, nije me tjerao na ništa i taj dio se uistinu popravio - mislim na L4-L5, ali sad zeza S1 i nešto još do sada neotkriveno u torakalnom dijelu.
Neurologica se strašno protivila operaciji i dan-danas me gleda ko ljuti ris kad dođem kod nje na EMNG.
Sutra idem kod neurokirurga, pa ću javiti novosti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju