Autor Tema: Scipion - fizioterapija  (Posjeta: 13834 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Plavuša

• Hero Member
  • ponekad sama sebi doktor
Scipion - fizioterapija
« : Veljača 18, 2009, 11:41:25 prijepodne »
mirujem u krevetu, "šećem" po netu, pa sam našla ovu stranicu: http://www.scipion.hr/fizioterapija/reklame.asp?IDTekst=4.
2006. interlaminectomia L4-L5

Jasna

• Hero Member
Odg: Scipion - fizioterapija
« Odgovori #1 : Veljača 18, 2009, 11:55:14 prijepodne »
Renata, ovo je super.
Operacija L4/L5 2007. godine

Plavuša

• Hero Member
« Odgovori #2 : Veljača 18, 2009, 13:26:29 poslijepodne »
Renata, ovo je super.

hvala - što sve čovjek nađe kad utipka u google samo "pojača torakalna kifoza" - to me trenutno najviše muči

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #3 : Veljača 18, 2009, 23:08:44 poslijepodne »
Renata uper stvar  jako dobro objašnjeno čista 5 tebi na ovom a ujedno da kopiram onaj zadnji dio a odnosi se na:

Kojim putem u liječenju hernije krenuti pitanje je na koje odgovor trebaju dati liječnik i fizioterapeut u dogovoru s pacijentom uz poštivanje objektivnog stanja i uz procjenu mogućih opasnosti.

Ovaj kraj mi je zanimljiv jako a zanimljiv je jer ostaje ono samo jedno ,dali je to moguće dogovoriti s lječnikom i pacjentom o objektivnom stanju kao i procjeni mogućih opasnosti,osobno mislim da je to nemoguće bar u većini slućajeva jel doktorova rijeć je zadnja i tu nastaju problemi i po tom ispada da ipak nije dokazano da je operacija riješenje jel nema objektivnosti procjene zajedničke suradnje itd... eto opet sam se uvjerio da sam u pravu a što se tiće operacije riješenje je samo u jednom slučaju a to je HITNOSTI,jer da je prilikom razgovora pitati doktora na pregledu koliko je to hitno nijedan to neće potvrditi jedino ako se ne radi o akutnoj boli gdje se primjenjuje hitna intervencija al u tom slućaju pacjent je prinuđen potpisati te ukoliko se nešto dogodi dr pere ruke ;)

Plavuša

• Hero Member
« Odgovori #4 : Veljača 19, 2009, 14:57:42 poslijepodne »
Hvala na pohvalama! I meni se baš svidjela ta rečenica. Ja sam dogovorila sa svojim neurokirurgom prvu operaciju, nije me tjerao na ništa i taj dio se uistinu popravio - mislim na L4-L5, ali sad zeza S1 i nešto još do sada neotkriveno u torakalnom dijelu.
Neurologica se strašno protivila operaciji i dan-danas me gleda ko ljuti ris kad dođem kod nje na EMNG.
Sutra idem kod neurokirurga, pa ću javiti novosti.

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #5 : Veljača 19, 2009, 22:44:45 poslijepodne »
Hvala na pohvalama! I meni se baš svidjela ta rečenica. Ja sam dogovorila sa svojim neurokirurgom prvu operaciju, nije me tjerao na ništa i taj dio se uistinu popravio - mislim na L4-L5, ali sad zeza S1 i nešto još do sada neotkriveno u torakalnom dijelu.
Neurologica se strašno protivila operaciji i dan-danas me gleda ko ljuti ris kad dođem kod nje na EMNG.
Sutra idem kod neurokirurga, pa ću javiti novosti.
Žalosno je što vas Neurologica tako gleda i moj Neurokirug prije 6 godina je meni rekao Doćeš ti meni kad tad  ??? ??? on je sad otišao u mirovinu al mi je ta loša preporuka ostala kod drugog neurokirurga s kojim imam uvjek probleme prilikom pregleda jer je isti bio u viziti kad sam odbio operaciju,nažalost imamo samo jednog,tako da razmišljam da bilo što da se dogodi morao bi tražit rješenje u drugom gradu jer izgleda ovaj naš jedan jedini u gradu ima monopol nad pacjentima  a i ujedno u bolnici

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #6 : Veljača 20, 2009, 15:28:11 poslijepodne »
Ma odakle ti to da netko ima monopol. Tak nema konkurencije i teško da će onda održavati i formu (op.kvalitetu) bježi po drugo mišljenje.

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #7 : Veljača 20, 2009, 20:16:53 poslijepodne »
Ma odakle ti to da netko ima monopol. Tak nema konkurencije i teško da će onda održavati i formu (op.kvalitetu) bježi po drugo mišljenje.
Oću samo ne znam kod kog Dr jel imamo samo jednog ;)

Plavuša

• Hero Member
« Odgovori #8 : Veljača 20, 2009, 21:32:28 poslijepodne »
Od danas imam i ja takav problem ali sam ga opisala pod "iskustva sa doktorima", pa molim za Vaša mišljenja.

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #9 : Veljača 22, 2009, 18:49:30 poslijepodne »
Koji problem?

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #10 : Veljača 22, 2009, 19:11:10 poslijepodne »
Kokolina monopol od strane pojedinih lječnika al ne monopol kao izraz monopol,već drugim izrazom manipulacija nad istim kolegama i bolnicom :o

Plavuša

• Hero Member
« Odgovori #11 : Veljača 22, 2009, 23:39:56 poslijepodne »