Ne kontam problem
Da sam, kamo srece, ovako nesto imala prije 11 godina.
Ko dodje ovdje, dodje iz muke i potrebe da si olaksa, pa ako nista, ono razumjevanjem ostalih krizoboljaca, a ipak svi smo punoljetni, i svi mislimo svojom glavom, i svi znamo shta nam odgovara ili ne.
Ja pitam ostale za iskustvo tek da bih ih uporedila sa svojim. Ne trazim ni od koga, niti ocekujem magicni odgovor i uputu na magicnog doktora koji bi me rjesio problema.
Eto saznala sam da nisam jedina kojoj plivanje jako odgovara, jer su me ovdje doktori odgovarali od toga, jer eto, nisam riba, moram raditi vjezbe na suhom, jer i zivim na suhom.
Pa sam saznala da i ostali imaju probleme prilikom oblacenja, svlacenja, temperature vode u bazenu ...
Svasta san saznala, i par ljudi me diglo iz moje depre i malodusnosti, neki humorom, neki preko privatnih poruka.
Pa sve i kada bi mi neko rekao nesto sto ja ne bih smatrala ispravnim, ne bih se ljutila, a pogotovo ne bih vrijedjala, jer znam da nije zlonamjerno.
I opet, ne kontam problem, tip digao bunu jer smo mu rekli da nije smio u auto tako brzo, a on, mosh misliti, vozi dzip. Pa ne plutas svemirom pa da ne osjetis svaku rupu. Kicma osjeti, sigurno. Nema tih amortizera, kad je kicma i mikro nervi oko nje u pitanju,
Uglavnom neka nas