Ma ljudi moji ovo više nema smisla.
Stvari su kristalno jasne.
Zakon i proveđenje istoga.Ko je ukrao,uzeo lažni status branitelja,podmitio,obespravio,uništio,naudio nevinom itd. Treba biti pošteno suđen i ako je kriv kažnjen.
U svakoj državi je bitno samo da svako radi svoj posao i pridržava se zakona.Ostalo su samo tlapnje.
Vrtiti se u krug oko magičnih brojki 925.,1101.,1493.,1527.,1848.,1914.,1918.,1941.,1945.,1991.,1995. je jalova rabota.
A mladi i stručni ljudi trebaju krenuti dalje,stvarati nove vrijednosti bilo u Dubrovniku,Dublinu,Sisku ili Berlinu.Ako društvo prepozna njihove kvalitete naći će načina da ih i zadrži.Ako ne onda ih i ne zaslužuje.
Vulgarno je djeliti lekcije iz domoljublja,morala ili vjere jer mislim da to spada u sferu intime svakog čovjeka.O tome se ne treba ni raspravljati nego svjedočiti vlastitim djelima.
Narod smo pomješanog i nesigurnog identiteta.Bojimo se sami sebe i vlastite prošlosti.
Ne možemo se dogovoriti niti oko jedne činjenice, niti oko temeljnih vrijednosti.
I čemo ovo virtualno prepucavanje!?
Svi ovdje obični ljudi, bolesnih kralježnica,raznovrsnih struka,slične imovinske kartice ,svak živi i bori se kako zna i umije,a zadojeni smo i mahniti kao u saboru.Kad zaboli jedni drugima bez problema dajemo korisne savjete,a u ovoj temi koja baš ništa neće riješiti u životu i jednog od nas pljušte prozivke i upiranja prstom.
Ne izdvajam ni sebe jer sam se isto upecao na ovu temu bezveze.