A sta mislite na
ultracrvenu lampu? Moj dragi osobni doktor bori bitku sa mnom...pa mi je to priporucio, a ja vama. Ja sam je nasla u Lidlu za 5 evra (u FR) a kod vas je jeftinija, i ima to svagdje kupiti; Ljepo se "nakecis" i lampu odmaknes metar od sebe i ona grije...nije da ces ozdraviti, al ljepo godi i univerzalna je, mores je koristiti za svasta...Druga stvar koja je najvaznija za kronicne bolove je
TENS. Meni su rekli da ga mogu imati i po citav dan, ako mi godi, al samo 3 odredjena programa, al najbolje je 3x dnevno po 2 sata...
Treca stvar
kreme od mentola, namazem, pa ona foliju preko, al jednom sam previse drzala, pa mi koza malkice izgorila...samo da ne boli...
Cetvrta stvar je
elasticni pas, steznjak...ja mislim da vam to osiguranje krije i imate pravo na to, ako imate recept - samo pitajte doktora, jer sve je odvisno od vasog osobnog...on vas usmjerava, on vam pomaze, on vam je najbolji prijatelj...ja sam kudila, molila i izcupala sva prava koja sam mogla, samo se ne stidite...
Peto su
tablete...meni je cjeli tim doktora predpiso Skenan(morfij), Neurontin, Cartrex, Omix, Paracetamol..al svako zna svoje, cjenim one koji mogu bez, al iskreno ja ne mogu...ne mogu ustati ako jih ne uzmem..
opet se ja razpisa...izvinite, ovo je tema za ono kako si sad, jel ti bolje...ipak je to forum Kraljeznica.com pa sta ces nego kukati
...to je psihoterapija..
evo ja na jednoj nozi imam 2 carape, a na drugoj ni jedne...stopalo mi je hladno totalno, zuji.....ma da zavrsim...cuvajte se