Zabavni dio foruma > Lud Zbunjen Ukočen

Kako ste na početku godine i nakon blagdana?

(1/1)

bojan:
Čitam poruke s novogodišnjim čestitkama i htio bi pitati kako vam leži ovaj dio godine. Osjećate li neku novu energiju na početku godine? Nova godina, nove mogućnosti. Ja sam uvijek pozitiva, a početak nove godine mi se posebno čini kao početak novih mogućnosti

Veronika:
Ja uvijek pokušavam biti optimistična i uvijek sam rekla slijedeće godine će stvari biti bolje..al opet je uskoro došla nova godina, a prošla bila u bolovima..tako da sam već izmorena i bolje ništa ne očekivati  8) .. no definitivno ću raditi još više na sebi koliko god bilo teško, pa MORA biti bolje već jednom!
A kako je počela? Pa u bolovima :) Jučer sam bila na infiltracijama ZA zglobova i blokadi sinuvertebralnog zivca i nakon prilično bolne večeri trenutno jedva izdržavam na poslu. Mislim da ću uskoro otići kući kako bi pričekala da lijek počne djelovati u ležećem položaju :)


Katarina A.:
Ja spadam u vesele pesimiste tako da ne mogu reći da sam loše volje, ali nemam ni neke pretjerane nade da će Nova godina biti u bilo čemu pokazatelj nabolje...a što tiče trenutnog stanja s obzirom na višak od nekoliko kila, sjedenje za kompjuterom 8-10 sati dnevno i nevježbanje zadnjih mjesec-dva križa me prilično ozbiljno opominju da je krajnje vrijeme da se urazumim, iako to nisu neki veći bolovi, više ograničenja...

madagaskar:
Svaku Novu g. započnem s novom nadom ali kako je ova već sedma po redu nakon saobraćajke i mojih problema koji su tada počeli, shvatila sam da rješenja nema i da mi je vrijeme pomiriti se s ograničenjima i naučiti živjeti s njima i sa nerazumijevanjem okoline.
Očito se ne kaže uzalud da je sedma godina presudna    :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju