Tema -korisnik ines-girl. problemi nakon laserske operacije je naprasno zaključana , pa da malo nastavimo ovdje:
A opet obratno ima postova koje je podpisao Neuro a kao da ih je pisao GSM.
Primjer: Neuro nas je jednom obmanuo rekavši da se otvorene "klasične" operacije ne rade.
Kada su se ljudi javljali da se rade, jer su imali takve operacije on se ispravio i rekao da se rade ali da on takve operacije ne radi.
Da bi u zadnje vrijeme izjavio da on radi takve vrste operacije, pa mi sada nije ništa jasno.
Pa sada neznam da se GMS i Neuro ne dogovore dobro ili je to možda ista osoba.
Dalje, kada je Kokolina prije naprasnog napuštanja foruma (čak sumnjam izrevoltirana ovom spoznajom) spomenula da joj se -fiškal- nick name -t
np
1970- čini kao neko ko je naprasno napustio ovaj
forum aludirajući na -neura - ovaj više ne pojavljuje na forumu a neuro vrlo brzo vraća.
Evo i link gdje se to odvijalo
http://kraljeznica.info/forum/index.php?topic=308.0Neki dan kada sam ovo samo malo provukao kroz redove , taj dio mi je izbrisan iz posta bez dole obavijesti -Edit- modertora.. (znači nešto smrdi)
Sada ko je to bio? Neznam. Možda i neka treća osoba koja se provlači pod te nick-ove a ima interese.
Evo ja sada kao i Kokolina postavljam pitanje kako GMS zna toliko povjerljivih informacija koje bi mogle znati samo osobe zaposlene u toj bolnici .
I stvarno malo razmislite o ovome i volio bi da prokomentarišete. Jer osječam da neko nekoga ovdje vuče za nos , a ja nevolim kada meni to neko radi.