Jopane,
cini mi se da bi ovakav post bolje odgovarao nekom forumu kojemu je tematika teorija zavjere
nego kraljeznica.com
S ovakvim ponasanjem otjerat ces Neura s foruma, ako vec nisi, a onda ce puno manje ljudi dobiti toliko zeljenu pomoc. Jedna jedina osoba koja je bila u kontaktu s njim o njemu prica lose. A tu isto tako nisamo dobili cijelu pricu, kako se meni cini, citajuci njene postove. Svi ostali, pa i "nevjerni Tome" su promijenili svoje misljenje, ne zato sto su necim kupljeni, nego zato sto im je pruzena pomoc, dano objasnjenje, sve ono sto mi svi ovdje trazimo.
Sto se tice GSM-a, da on je jako dobro upucen u sve, ali ne zato sto ima neke "mutne" interese, nego zato sto ima mamu s teskim problemima za koju na sve moguce nacine pokusava naci rjesenje, i covjek svo svoje slobodno vrijeme i energiju trosi kako bi se educirao. I sigurno je procitao o tematici kraljeznice, a posebno o minimalno invanzivnim zahvatima, vise nego svi mi ovdje zajedno.
Ovakvi postovi kao tvoji su potpuno nekonstruktivni, cak bi rekla da su jako destruktivni i od njih nitko od nas, mislim, nema koristi.