Autor Tema: Koktel bar tri brufena i myoflex  (Posjeta: 147799 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jopan

• Sr. Member
    • Email
Odg: Koktel bar tri brufena i myoflex
« Odgovori #126 : Prosinca 17, 2008, 17:36:05 poslijepodne »
Ajde makar se možete tješiti sa onom "ima i gore". Kod vas u HR je mnogo bistrije, transparentnije tako da se  može ako ništa ukazati na problem. Kod nas u BiH je sve mutno, narodski rečeno nezna se ko pije ko plaća. Luna to kao novinar sigurno bolje zna ali nevjerujem da je baš puno interesira jer mi je nekako umjetnička duša. ;)
Svi problemi sa kralježnicom leže u -atlasu C1, prvi vratni kralježak.
Ne dozvolite da vam liječnici (bezuspješno) liječe posljedicu a ne uzrok. Uzrok je u pomjerenom prvom kralješku (atlasu).

luna

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #127 : Prosinca 17, 2008, 17:56:11 poslijepodne »
Zna se i  ko pije,aj oš bolje ko plaća >:(

worf

• Hero Member
« Odgovori #128 : Prosinca 18, 2008, 07:10:09 prijepodne »
Dezi,očito da se prelako daš izmanipulirat ;D 
Ovom temom kojom se ti baviš i sličnim temama,redovito se bave političari kad ne žele da se priča o današnjim problemima,očito je to tema za skretanje s teme ;D
Time ću se baviti kad ne budem imao ništa pametnije,tj kad kod nas bude sve idealno i kad ja i moja obitelj nečemo biti ugroženi socialekonomski.Meni je važnije da mi obitelj bude zdravstveno i materijalno zbrinuta,nego čiji je stari bija partizan,a čiji ustaša(TBF) ;D
Političarima i inim ljudima preporučam da umjesto turbo folka,malo poslušaju pjesme i poruke koje im odašiljaju mladi glazbenici (ono šta ti nazivaš psovanjem) tj rep i rok pjesme današnjice,pa će se uvjerit  koliko one sadrže socijalekonomske prilike u Hrvatskoj i kako je ta mladež zagušena vlastitom bezperspektivnosču ???
Od mladih,prosperiraju samo partijski poslušnici i snobovi,a ostali odlaze ili u inozemstvo ili u fizikalu ili u kriminal,žalosno,al istinito ???
Mladim Grcima je dopizdilo takvo stanje i ja ih u potpunosti podržavam u njihovim nastojanjima da se nešto promjeni u društvu,a sad im se pridružuju i studenti i sindikati,al vlastodršci se čvrsto drže svojih stolica i nedaju se smjeniti s vlasti,ni pod koju cijenu ;D
U celofanu demokracije pokušavaju nametnut fašizam,al mladi grci su rekli NE,nama je dosta vaše demokracije i biranje nametnutih kandidata,tj izbor između lošeg i goreg ;D
Moramo graditi tvornice lijevom rukom,u desnoj ruci držati pušku,a s obje noge gaziti crve.
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

luna

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #129 : Prosinca 18, 2008, 12:32:34 poslijepodne »
Ma sve je to borba ,što bi političari rekli, kad hoće sebi da ugode, za vitalni nacionalni interes :o-A tu nema ni  ekonomije, ni socijane pravde.

Jopan

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #130 : Prosinca 18, 2008, 13:24:02 poslijepodne »
Evo ja sada bio u jednom tržnom centru koji se zove "bingo". Kažem ja kolegama sa kojima sam bio: -e ovo je prikladan naziv za ovaj objekat-, kažu oni zašto -pa zato što je bingo ako nađeš neki proizvod koji je proizveden u BiH-. Sve strana roba -jadna je država čija se ekonomija zasniva na prodaji strane robe i ubiranju PDV-a od iste. Zanimljivo je i to što je sva roba poskupila kada je nafta skočila na 150 dol. po barelu, sada je barel 45 dol. a ne spuštaju cijene, zato što to odgovara i trgovcima i državi(pdv) samo ne odgovara onima što u onoj (zna se ko pije a pogotovo ko plaća) plaćaju.
« Zadnja izmjena: Prosinca 18, 2008, 14:02:46 poslijepodne Jopan »
Ne dozvolite da vam liječnici (bezuspješno) liječe posljedicu a ne uzrok. Uzrok je u pomjerenom prvom kralješku (atlasu).

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #131 : Prosinca 18, 2008, 16:03:44 poslijepodne »
Ko što luna kaže PRAVDA ma što je to?Hm mogo bi otvorit temu pravde ,al se bojim da će ovo postat okrugli stol sabora a ne kralješnica .com zato mi bolje s mirom stat tu di jesam hah :D :D :D :D,jel mi ljudi moji imamo pravdu, imamo sve samo neznamo to uzet ,tražit ,i pobunit se ,neg i dalje tupimo po svom.Evo gledam ekonomska kriza a ljudi u zd prilikom otvaranja trgovačkog centra BAUMAX idu ko ludi čekaju redove i samo trpaju u kolica,bio sam znatiželjan te otišao vidit što se događa kad ono otvoren centar bez prilaznog puta hahha ljudi ko ovce po blatu idu idu ,gazu strojevnim koracima .Ma gledajući sve žalosno i tužno,čak su se i djelatnici dotićne firme izrugali te djelili kupone  ,koji su navedeni s 30 kn minus od kupovine radi pristupačnosti puta  ,pitam se gdje su inspekcije državne službe hahhahah ma jadno. ???

luna

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #132 : Prosinca 18, 2008, 17:26:39 poslijepodne »
Ova posta preveć ozbiljno.veselije je kada pričamo o seksu ;)

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #133 : Prosinca 18, 2008, 19:23:23 poslijepodne »
Lunćiiiii dobro ti veliš hebeš pravduuuu sexs jeee tajjjj ljek za sveeeeee sam on dobar za kićmu ko pilates;))

luna

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #134 : Prosinca 18, 2008, 19:29:13 poslijepodne »
Ma, nije baš jebeš pravdu..Nego pali u depru,KO da vam nije dosta što boli. ;)

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #135 : Prosinca 18, 2008, 19:33:20 poslijepodne »
Na to mislio al se krivo odraziooo mislim odskoćio ;)

luna

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #136 : Prosinca 18, 2008, 19:36:33 poslijepodne »
Hoš rijeti odskoćio na krivu stranu :D

Jopan

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #137 : Prosinca 18, 2008, 19:44:28 poslijepodne »
Evo koji vic križoboljciiiiiiiiii--

Koja je razlika između Bosanca i Talijana?
Talijan navečer kad dođe kući kaže ženi - Bona sera!
Bosanac navečer kad dođe kući kaže ženi - Ne seri bona!

Nakon što je pregledao Fatu doktor će Muji:
- “Fata je trudna.”
– “A kako doktore, pa pazio sam.”
A doktor će:
- “To ti je Mujo kao u prometu; paziš ti, ali ne paze drugi.”

Polaze Fata vozacki. Pita je instruktor: "Fato, kad podignes desnu nogu, sta se
desava?"
"Pa, pusticu gas", kaze Fata.
"A kad podignes lijevu nogu?"
"Pusticu kvacilo", kaze Fata.
"A kad dignes obje noge?"
"E, onda cu da polozim vozacki", kaze Fata.

Došli Mujo i Fata u butik i obuće Fata minicu. -Pa Mujo, kako mi stoji? -Ajde, vidi ti se guzica kao kombajn. Skine Fata minicu i odoše oni kući. Kad su došli kući pita Mujo Fatu za sex, a ona kaže: -Ajde bolan, neću palit kombajn radi jednog klipa kukuruza.

luna

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #138 : Prosinca 18, 2008, 19:46:51 poslijepodne »
To prelazak iz crnjaka na humor :).Dosta politike rekoh ja i upalih Dnevnik ;)

worf

• Hero Member
« Odgovori #139 : Prosinca 19, 2008, 06:59:16 prijepodne »
Ko što luna kaže PRAVDA ma što je to?Hm mogo bi otvorit temu pravde ,al se bojim da će ovo postat okrugli stol sabora a ne kralješnica .com zato mi bolje s mirom stat tu di jesam hah :D :D :D :D,jel mi ljudi moji imamo pravdu, imamo sve samo neznamo to uzet ,tražit ,i pobunit se ,neg i dalje tupimo po svom.Evo gledam ekonomska kriza a ljudi u zd prilikom otvaranja trgovačkog centra BAUMAX idu ko ludi čekaju redove i samo trpaju u kolica,bio sam znatiželjan te otišao vidit što se događa kad ono otvoren centar bez prilaznog puta hahha ljudi ko ovce po blatu idu idu ,gazu strojevnim koracima .Ma gledajući sve žalosno i tužno,čak su se i djelatnici dotićne firme izrugali te djelili kupone  ,koji su navedeni s 30 kn minus od kupovine radi pristupačnosti puta  ,pitam se gdje su inspekcije državne službe hahhahah ma jadno. ???

U ime OcaNOVCA
Sina KREDITA
I duhaPROFITA
Moramo graditi tvornice lijevom rukom,u desnoj ruci držati pušku,a s obje noge gaziti crve.
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

Jopan

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #140 : Prosinca 19, 2008, 09:07:33 prijepodne »

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #141 : Prosinca 20, 2008, 19:11:51 poslijepodne »

U ime OcaNOVCA
Sina KREDITA
I duhaPROFITA
Hahhaha Worf ova ti je dobra hahahhaa

worf

• Hero Member
« Odgovori #142 : Prosinca 21, 2008, 21:09:35 poslijepodne »
Evo jedne prigodne čestitke i od mene
http://www.youtube.com/watch?v=9mVqZQ2_IWk
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

Jopan

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #143 : Prosinca 27, 2008, 21:32:37 poslijepodne »
Slika prva

Vozi se Tito u vlaku, kad odjednom - vlak stane!
Tito izadje i pita: Zašto je vlak stao?
Odgovore mu: Druže Tito, nema više pruge!
Tito kaže: Brzo zovite omladince - neka izgrade prugu !

Slika druga

Vozi se Ante Marković u vlaku, kad odjednom - vlak stane!
Izađe Marković i pita: Zašto je vlak stao?
Odgovore mu: Druže Ante, nema više pruge!
Marković kaže: Brzo, skidajte prugu kojom smo prošli, i postavljajte je naprijed!

Slika treca.

Vozi se Ivo Sanader u vlaku, kad odjednom - vlak stane!
Izađe Sanader i pita - zašto smo stali??
Odgovore mu: Gospodine predsjedniče, nema više pruge!
A Sanader kaže: Ljuljajte vlak, neka izgleda kao da se vozimo !!!