Dezi,očito da se prelako daš izmanipulirat
Ovom temom kojom se ti baviš i sličnim temama,redovito se bave političari kad ne žele da se priča o današnjim problemima,očito je to tema za skretanje s teme

Time ću se baviti kad ne budem imao ništa pametnije,tj kad kod nas bude sve idealno i kad ja i moja obitelj nečemo biti ugroženi socialekonomski.Meni je važnije da mi obitelj bude zdravstveno i materijalno zbrinuta,nego čiji je stari bija partizan,a čiji ustaša(TBF)

Političarima i inim ljudima preporučam da umjesto turbo folka,malo poslušaju pjesme i poruke koje im odašiljaju mladi glazbenici (ono šta ti nazivaš psovanjem) tj rep i rok pjesme današnjice,pa će se uvjerit koliko one sadrže socijalekonomske prilike u Hrvatskoj i kako je ta mladež zagušena vlastitom bezperspektivnosču

Od mladih,prosperiraju samo partijski poslušnici i snobovi,a ostali odlaze ili u inozemstvo ili u fizikalu ili u kriminal,žalosno,al istinito

Mladim Grcima je dopizdilo takvo stanje i ja ih u potpunosti podržavam u njihovim nastojanjima da se nešto promjeni u društvu,a sad im se pridružuju i studenti i sindikati,al vlastodršci se čvrsto drže svojih stolica i nedaju se smjeniti s vlasti,ni pod koju cijenu

U celofanu demokracije pokušavaju nametnut fašizam,al mladi grci su rekli NE,nama je dosta vaše demokracije i biranje nametnutih kandidata,tj izbor između lošeg i goreg