Eto ljudi moji sjetih se anegdote prilikom ležanja u bolnici.
Prva se odnosila na štucavicu jednostavno sam cjeli dan štucao,naravno pozvao sam sestru ona lječnika i dali su mi neku tabletu ,ali ništa od tog i dalje sam štucao,pripali su se svi pa su me poslali odma na snimanje srca koje je pokazalo da je sve uredu.Nakon nekog vremena došao je jedan doktor koji je bio dežurni ljećnik ,te rekao sestri da mi od injekcije napravi cjevćicu te da na nju zaljepi medicinsku rukavicu,tako da sam vam ja društvo moje morao puhati u tu rukavicu.
:DMalo je to bilo čudno ,posjete koje su dolazile samo su vidjele nekog debila
::)koji leži u krevetu, te mu se iznad glave pokaže pet prstiju napuhanih,pa nestanu i tako non stop, ljudi su se smijali ,al metoda je bila uspješna ,te me štucavica prošla.
Druga anegdota je bila ta da sam prilikom pripreme za operaciju naravno od tablete primjetio da se moj tigar sakrio
sestra se smijala,a meni je bio bed,al sam jedva ćekao da operacija završi pa da se ja oporavim.narvno sve je to prošlo došao sam sebi,naravno pošto mi se jako mokrilo moj tigar se opet vratio iz mišije rupe
pozvao sam sestru da mi donese gusku,tuku,il već patku kako li se zove,te je ista dok mi je pomagala okrenila oćima,
::)te glavu okrenila prema prozoru hahahh eto meni bilo neugodno prije operacije ,a njoj poslije operacije