Obavijesti > Obavijesti i upute

O forumu i pravilima ponašanja

(1/1)

bojan:
Forum se nalazi u sklopu stranica Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se, a slucajno je aktiviran na domeni Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se   :)
Na forumu nema previse pravila i uglavnom se sva svode na pristojno komuniciranje s clanovima foruma i zabranu iznosenja uvreda, kleveta i slicnog prema ljudima, tvrtkama, bolnicama i liječnicima.
Slobodno napišite i vaša loša iskustva ali nemojte koristiti forum za nanošenje namjerene štete već za konstruktivne kritike i pomoć drugima posjetiteljima foruma vašim iskustvom i informacijama.
Forum je otvoren za sva mišljenja i može ih se slobodno zastupati sve dok se pridržava pravila.
I jos jedno "pravilo" - pokušajte se držati tema jer olakšava praćenje poruka kao i praćenje velikog broja tema novim članovima foruma.
Na forumu nastojimo biti pozitivni, pomoći drugima, a time i sebi.

Nadam se da će sve ovo pomoći da forum bude koristan članovima i posjetiteljima.
Na ovu poruku nije moguće odgovarati, a sve komentare i kritike na rad foruma i stranica, ukoliko se registrirate, možete napisati u podforumu
"Kralježnica.com
Komentari, prijedlozi i rasprave o stranicama i radu foruma."
na stranici
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

Prijavu krsenja pravila foruma mozete poslati putem privatne poruke administratoru foruma (bojan) kao i sve druge prituzbe na rad forum ili ponasanje clanova foruma.

P.S. I jedna molba (iako to je standardno pravilo na internetu). Nemojte pisati nazive tema VELIKIM SLOVIMA. Velika slova se koristi kada netko viče. osim toga nepregldno je pratiti na popisu zadnjih poruka.

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju