Tretmani > Operacija kraljeznice

Bolovi nakon operacije hernije diska

(1/1)

Siniša27:
Prije mjesec dana sam operirao herniju diska l2l3. Bolove koje sam imao u lijevoj natkoljenici su postali nesnosni. Nakon svih mogućih terapija, pa čak i toplica bolovi se nisu smanjili, tako da sam se odlučio za operaciju. Sada mjesec dana poslije operacije, bolovi su još uvijek prisutni. Dok hodam ili malo duže stojim počinje bol u natkoljenici. Doktor mi je prije operacije rekao da bi bolovi u natkoljenici trebali nestati odmah nakon operacije, ali eto nisu. Znači li to da moram ponovo na operaciju ili što činiti?

Natali34:
Vec smo ti pisali al evo jos jednom.... Ako sumnjas da nekaj ne valja odi kod neurokirurga pa vidi kaj ce ti on rec ili napravi kontrolni Mr.

topalo:
Evo i ja sam sad došla sa prve kontrole( mjesec dana). Ja nisam zadovoljna mojim stanjem a nije ni doktor, ali s obzirom da moji bolovi nisu toliko nesnošljivi preporuka je za mjesec dana rehabilitacija a ako ni tad ne bude bolje onda nova magnetska i .... Kaže da mogu kroz par dana Počet plivat ali da još dva tjedna nosim ortozu. Mene isto bole natkoljenice i neke točke u stražnjici i to boli konstantno i ne reagira na lijekove protiv bolova.

Henrik VIII:
Bolovi mogu biti prisutni, ako nisu nesnosni onda znači da je ipak nešto bolje. Na kontroli kod neurokirurga treba provjeriti da li je to uobičajeno ili operacija nije uspjela kako se očekivalo. Može se ponoviti MR i vidjeti kakvo je stanje.

topalo:
Siniša, ti nemaš kontrolu na mjesec dana? Gdje si operiran? Ako su bolovi takvi zovi odmah svog neurokirurga, nema u tome ništa loše. Moj neurokirurg kaže da ga možemo tj moramo zvat ako imamo bilo kakvih poteškoća. Ne ustručavaj se, zovi šta prije. Ja sam nakon prve ovogodišnje operacije ležala doma u bolovima dok se nisam onesvijestila pa kad su napravili MR bila je potrebna nova operacija. AKO TE JAKO BOLI NAKON MJESEC DANA SIGURNO NIJE DOBRO!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju