Bila sam u Osijeku na kontroli kod dr.Radoša,ali sam prije pregleda imala MR. To mirno ležanje me ubilo ,pa sam kod dr.Radoša jedva došepala, pa sam lijepo odmah ambulantno primila 100mg Tramala u fiz.otopini te 1 ampula Analgina i 1 ampula Reglana. Kako se noga primirila nakon epidurolize na samo 4 tjedna i opet nastavila boljeti i to još bolje..sad imam zakazan termin za Esi na dva nivoa L4/L5 i L5/S1. Palexia ostaje 150mg x 2 ,Doreta se prekida i nastavljam sa Dexomen 3x25mg i Analgin po potrebi. Sad sam se već prebacila na Palexiu 200 x 2.
Stigao mi je i napokon nalaz od Mr poštom (bez CDa

) i po nalazu ispada da sam skroz zdrava .Poslala sam ga neurokirurgu i on se čudi i veli da po tom nalazu ispada da nisam bila ni operirana jer nisu ni spomenute bilo kakve postoperacijske promjene. Sad prvi puta da sam bila na MR poslje operacije bez kontrasta.
Sad čekam opet CD da mi pošalju.
Bolovi su svakodnevni u nozi uz trnjenje,grčeve,,pa mi stopalo odrveni .Najbolje bi bilo da sam cijeli dan u krevetu jer onda je podnošljivo.
Sad imam neki osjećaj da budu Esi pomogle da se to malo smiri.....mada sam i kod epidurolize dobila 80mg Depomedrola i !0 ml 25% Levobupivacaina.
Koma sve skupa i izgleda da nikad kraja tome