Tretmani > Operacija kraljeznice

Malo dobrih vijesti za ulazak u 2017.

(1/4) > >>

Henrik VIII:
Drage i dragi,

pišem sa malo dobrih vijesti, novu temu, gdje možemo napisati što nam se i kako popravilo. Obično imamo teme sa kuknjavom, a možda se ponekad desi i čudo.

Meni se desilo čudo gotovo ravno onome iz Lourdesa. Odem sa partnerom u nakakav Med Centar gdje se rade fizikalne, on čisti, a ja radim svoje vježbe, otkrio sam Solux lampu pa sam i nju iskoristio, malo utega i tak. Idem kratko jačati kvadricepse na jednoj spravi na otpor, koja zna biti dosta bolna i jedva, ali si stavim otpor od 30 kg i nekak mi se čini prelagano. Stavim na 40 kg, i dalje isto, a kad ono pogledam čudo. Izravnale se noge!! Ne znam kad i kako, ali su narasle tetive i noge se poravnale bez problema. Probam par puta da vidim da nije skrivena kamera, ne noge se zbilja poravnale.   :) :) :) I ništa, vratim ja na 30 kg otpora, odradim seriju od 25x 2 bez bolova i bez problema. Odem na stol i tražim partnera da mi digne noge za Lassague. Pozitivan je na 70 st. s time da više zateže nego boli, ali nema više tremora.  :o Prije samo 2 mj. je Lassague bio pozitivan na 40 st. sa tremorom. Sad bih trebao staviti neke svete slikice. Možda da svi dođete na mene polagati ruke pa ozdravite?  ;D

Mogu konstatirati i da je prestao išijas, nakon 27 dana muke, ali to sam očekivao. Nisam očekivao da će se poravnati noge, poboljšati mogućnost stavljanja u AG položaj bez tremora. Nedavno sam primijetio da se kičma skoro poravnala, ali ovako dobro stanje sa nogama nisam očekivao više nikad. Odavno nisam mogao noge poravnati, osim u vodi. Pa čak ni u krevetu nije išlo, češće sam spavao iskrivljen na boku. A kad ono, ravne nogice.

Naravno, još ima posla, jer zatežu kad se napnu na 70 st., treba raditi na jačanju tih tetiva i kvadricepsa da se ne bi zlo vratilo, ali očito se živac počeo oporavljati. Tko god kaže da se živac ne može oporaviti - očito ima situacija kad može, tao da ima nade za nas mučenike!

Ovo je takvo poboljšanje vrijedno da se otvori šampanjac, ali ipak ću čekati sutra. Možda je neuro u pravu kada kaže da će se 12 mj. post. op. to sve poboljšati kak spada, jer je sad prošlo skoro pa 8 mj. post op. i ovo je stvarno veliki uspjeh!

Natali34:
Bravo Henrik ja Sam tak sretna zbog tebe  :) :) :). Biti ce to sve bolje. Ti mi ulijevas nadu da postoji sansa I za mene da jednog dana koliko toliko budem dobro  :)

Henrik VIII:
Čini se da nam svima ipak ima spasa  :) samo treba vremena i dosta je mukotrpno. Ima uspona i padova, sve ide malim koracima, dani se razlikuju od velike sreće do hrpe tramala u želucu, ali ipak ima pomaka!

vrhhy:
Bravo Henrik!
Odlično su te u Rijeci doktori posložili.
Baš mi je drago da stvari idu na bolje, popit ću danas šampanjac i u tvoje ime.
Samo naprijed i dalje se javljaj sa dobrim vijestima  :)
I tko kaže da hrvatima nije dobro u emigraciji  ;) ;D

Kreso B:
Henriče ja sam oduševljen. Ovakvi postovi ulijevaju nadu. Malo po malo svi ćemo zajedno proći kroz ovaj drek i normalno nastavit sa životom  ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju