Tretmani > Operacija kraljeznice

Neurokirurgija danas

(1/1)

Neurokirurg:
neurokirurgija je kao struka praktično nelimitirana u sferi liječenja kralježnice. jedino što jojš uvijek ne možemo je uspostaviti funkciju nakon trajnog oštećenja kralježnične moždine. za ostale stvari u svijetu nema limita no kod nas.....limiti se nalaze na drugom mjestu i upravo su to razlozi zasto sam otisao iz bolnice i sada radim sam, bez limita.......

Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seSamo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seSto se tiče Waltera Binija..... kao prvo Walter je osebujan lik i to se mora priznati. Radio je sa raznim svjetskim poznatim ( tu ne ubrajam Gepsteina jer je on u svijetu NEPOZNAT) MISS kirurzima. Kao najvažniju činjenicu navodim da je Walter NEUROKIRURG. Mislim da on u okviru svojih tehničkih mogućnosti radi dobru neurokirurgiju kralježnice u Dubrovniku.

--- Kraj citata ---

Upravo je ovo poanta.


--- Citat: ---No morate znati da je on tamo tehnički limitiran.

--- Kraj citata ---

"Tamo" su mogućnosti u svemu limitirane. Važno je toga biti svjestan.
A i neurokirurgija kao struka je limitirana. To je važno s vremena na vrijeme ponoviti.



--- Kraj citata ---

lacroma:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seneurokirurgija je kao struka praktično nelimitirana u sferi liječenja kralježnice. jedino što jojš uvijek ne možemo je uspostaviti funkciju nakon trajnog oštećenja kralježnične moždine. za ostale stvari u svijetu nema limita no kod nas.....limiti se nalaze na drugom mjestu i upravo su to razlozi zasto sam otisao iz bolnice i sada radim sam, bez limita.......

--- Kraj citata ---
Citiram jer me jako veseli ovo što pišete. Ja stalno mislim da je najvažnije premostiti do još većeg napretka medicine i tehnologije, a razina koju očekujem je, praktički, već tu  :).

kokolino:
Otvaranje Vertebralisa veliki je pomak na polju spinalne patologije i veliki dobitak za bolesnike i svih nas. Hvala svima koji su to omogućili i neka samo što više takvih ustanova i takvih stručnjaka jer jedino tako se može donekle pratiti svijet. Budimo strpljivi i doći će i potpis sa HZZO barem za dio usluga, a za neke će se plaćati i dalje. No priznajmo da s obzirom za ono što pružaju cijene i nisu tako užasno velike , ali mnogima u RH još uvijek nedostižne. Nažalost svjedoci smo zastarjelosti opreme u državnim institucijama, sporosti sustava, uravnilovke među stručnim kadrom. Jednako su plaćeni neradnici i radnici, jednako se tretiraju odgovorni i neodgovorni, nadležni i Komore se jednako odnose prema onima koji ulažu u svoje znanje i vještine i prema onima koji su još na nivou studija ili svog zadnjeg dana specijalističkog staža od prije .... Sve je još uvijek prepušteno stihiji, pojedinačnim slučajevima i jedinki koja je u ovom bespuću struke i morala očuvala trunku vlastite kreativnosti i altruizma.

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju